O ovome svi ćute: Ekskluzivne fotografije srpskih huligana koje niko ne sme da dira

ŠOKANTNO Oficir Žandarmerije Vučković vođa je navijačke grupe Saleta Mutavog!

Crna Hronika -

Kurir ekskluzivno otkriva da je čovek koji se smeje na snimku dok njegovi ljudi iz navijačke grupe brutalno prebijaju šefa grupe Amerika oficir Žandarmerije izvesni Nenad Vučković zvani Vučko!

Dok je ekipa ubijenog Saleta Mutavog brutalno tukla šefa grupe Amerika u jednom beogradskom klubu, čuju se dva muškarca koji gledaju i komentarišu snimak, sve vreme se smejući!

Kurir ekskuzivno saznaje da je bivše vojno lice i savetnik komandanta Žandarmerije Nenad Vučković zvani Vučko među vođama navijača koji uteruju strah, a bio je blizak i sa ubijenim Saletom Mutavim. Obračuni sa suparničkim ekipama, reket, obezbeđenje noćnih klubova i dilovanje narkotika...

Darko Ristić Meda, blizak prijatelj nedavno ubijenog Aleksandra Stankovića Saleta Mutavog, član grupe Janjičari, pretukao je vođu grupe „Amerika“ Zorana Jakšića u februaru prošle godine u jednom beogradskom klubu, potvrđeno je Kuriru u policiji.Ekskluzivni snimak napada na Jakšića početkom 2015. od juče se nalazi na Kurirovom sajtu, a zanimljivo je da se na snimku čuje glas Nenada Vučkovića Vučka, savetnika komandanta Žandarmerije i bliskog prijatelja ubijenog Aleksandra Stankovića - Saleta Mutavog.Vučković snimak napada Ristića na Jakšića komentariše sa još jednim muškarcem.- Jebote, kakvo je ovo brisanje. Meda, jebote, šta ih gazi i dalje - komentariše Vučković s nepoznatim muškarcem. Na pitanje jednog šta je ovaj, misleći na Jakšića, rekao Medi, drugi odgovara: „Pa što tako, brate?!“ - što je očigledno iziritiralo korpulentnog navijača, te se obrušio na dvostruko starijeg vođu „Amerike“.DisciplinovanjeBezbednosne službe utvrdile su da je komentator snimka na kome Ristić prebija Jakšića Nenad Vučković Vučko, visokopozicionirani navijač, nezvanični vođa Janjičara i prijatelj Aleksandra Stankovića. Operativci policije pregledali su video-materijal koji datira s početka prošle godine, a čija se radnja odvija u poznatom beogradskom klubu. Prema nezvaničnim informacijama do kojih je naš list došao, upravo Vučković s prijateljem gleda snimke i smeje se brutalnom premlaćivanju Zorana Jakšića, inače letos uhapšenog zbog šverca kokaina u Južnoj Americi.- Snimak je veoma zanimljiv iz nekoliko razloga. Nakon njega očigledno je da je Jakšić dolazio u našu zemlju, iako se donedavno smatralo da je ovde poslednji put boravio 2010. Osim toga, na video-zapisu identifikovani su pojedini bivši policajci, kao i nekolicina njih koji su tada još uvek bili aktivni pripadnici MUP i radili u različitim jedinicama. Samim tim potvrđene su sumnje da određena ekipa nekadašnjih policajaca šuruje s huliganima - objašnjava naš izvor.

Patosirani

Čudna ljubav Vazure i VučkovićaVUČKO POSTAO POZNAT PO JAJIMANenad Vučković Vučko javnosti je poznat od incidenta na utakmici Partizana s Mladošću iz Lučana, kad je uprava kluba zasuta jajima. Uprava kluba označila je Vučkovića kao organizatora incidenta i navela da je on aktivno vojno lice. Vučković je bio i član radne grupe opozicije, koju je predvodio Nenad Bjeković pred izbornu skupštinu u Partizanu, a koja je trebalo da se održi 27. aprila. Kao njegovi nerazdvojni ortaci u javnosti su pominjani pokojni Stanković i Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, jedan od napadača na obezbeđenje Miloša Vazure.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track