OD NJEGA SE DANAS OPROSTIO SEVER: Ovo je navijač kome je napadač pucao u glavu u valjevskom kafiću
Foto: Facebook

Bio je navijač, a ne huligan

OD NJEGA SE DANAS OPROSTIO SEVER: Ovo je navijač kome je napadač pucao u glavu u valjevskom kafiću

Crna Hronika -

Navijači Crvene Zvezde danas su se na utakmici sa Radom oprostili od Damjana Dragojlovića koji je ubijen u noćnom klubu u Valjevu

Za većinu Delija 30. oktobar je tužan dan, jer je na taj dan ubijen Aleksandar Aca Radović. Na godišnjicu tragedije, Sever je pretrpeo još jedan veliki gubitak. Tribinom najvatrenijih pristalica crveno-belih dominirala su dva oproštajna transparenta. Jedan za Acu Radovića, a drugi za Damjana Dragojlovića.

Saučešće Dragojlovićevoj porodici izjavio je i Miodrag Božović posle utakmice. On je ubijen u užasnoj tragediji u Valjevu u pucnjavi u kafiću Zipa.

Dragojlović je ubijen sa tri metka koja je u njega ispalio Sreten Nikolić (22) iz Valjeva. Za ubijenog mladića, koji je bio DIF-ovac, a koji je radio kao obezbeđenje u kafiću u kome se dogodilo ubistvo, svi imaju samo reči hvale. Njegovi drugovi kažu da je bio navijač, a ne huligan, dok je Nikolić, koji se sumnjiči za teško ubistvo, od ranije poznat po nasilničkom ponašanju.

Njih dvojica su su imali neke razmirice od ranije i sukobili su se ispred kafića. Posle svađe Nikolić je otišao po pištolj i vratio se u ovaj ugostiteljski objekat. Prvi metak je ispalio kroz vrata, nakon toga je ušao u kafić i pucao u Dragojlovića, i tom prilikom ranio još tri osobe.

Protiv njega je pre dve godine podneta krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja, ali se nagodio sa tužilaštvom i primenjena je mera oportuniteta, tako da je određenu sumu novca uplatio u humanitarne svrhe.

Od posledica ranjavanja Dragojlović je u valjevsku bolnicu primljen u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša. U Urgentnom centru je pokušana reanimacija, ali je on podlegao povredama.

Ubijeni Dragojlović biće sahranjen u ponedeljak na groblju u Rađevom selu kod Valjeva.

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track