USMRTIO KOLIMA ŽENU U STEPOJEVCU: Policija na Horgošu uhapsila odbeglog vozača
Foto: Profimedia/Ilustracija

Određeno zadržavanje

USMRTIO KOLIMA ŽENU U STEPOJEVCU: Policija na Horgošu uhapsila odbeglog vozača

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policija na graničnom prelazu Horgoš uhapsili su Ž.V.(29), koji je osumnjičen da je 22. oktobra ove godine u Stepojevcu automobilom usmrtio S.L.

Osumnjičenom Ž.V. koga je policija ubrzo nakon saobraćajne nezgode identifikovala određeno je zadržavanje do 48 sati.

Protiv njega će biti podnete krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu za krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Podsetimo, Slađana Lesendrić iz Stepojevca poginula je 22. oktobra na Ibarskoj magistrali kada je na nju naleteo automobil dok se pored kolovoza šetala sa svoje dvoje dece. Od siline udara Lesendrićeva je ostala na mestu mrtva, i to pred očima mališana od šest i osam godina. Bahati vozač se nakon udesa nije zaustavio, već je samo dodao gas i pobegao.

Inače policija je 26 oktobra identifikovala vozača osumnjičenog da je 22. oktobra ove godine u naselju Stepojevac, na kolovozu oborio i usmrtio 46-godišnju ženu i pobegao sa lica mesta.

- Policija traga za Ž.V. (1987) koji je osumnjičen da je izvršio krivična dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštio je MUP.

(EPK)

TRAGEDIJA KOD STEPOJEVCA: Vozač usmrtio ženu i pobegao!

MAJKA OSTALA NA MESTU MRTVA: Autom pregazio ženu naočigled njene dece u Lazarevcu!

IDENTIFIKOVAN VOZAČ: Policija zna ko je zgazio ženu (46) u Stepojevcu naočigled njene dece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track