POKUŠAO AUTOBUSOM ZA NEMAČKU DA POBEGNE IZ SRBIJE: Vozač kod Čoke pregazio biciklistu
Foto: Saša Urošev

Uhapšen na prelazu Horgoš

POKUŠAO AUTOBUSOM ZA NEMAČKU DA POBEGNE IZ SRBIJE: Vozač kod Čoke pregazio biciklistu

Crna Hronika -

ČOKA- Lazara M. (81) iz Vrbice kod Čoke, policija je uhapsila na Graničnom prelazu Horgoš zbog sumnje da je 1.decembra putničkim vozilom usmrtio biciklistu i pobegao sa lica mesta saobraćajne nesreće.

Kobnog popodneva, oko 17 sati, on je vozeći “mercedes”, na putu između Crne Bare i Čoke, pokosio Jožefa Nađa (56) iz Čoke:

- Upravljajući “mercedesom”, novosadskih registarskih oznaka, Lazar M. je udario biciklistu, koji se kretao iz pravca Crne Bare prema Čoki. Vozač se nije zaustavio, nego je pobegao sa lica mesta nesreće. Policijska istraga dala je rezultat, pa je na Graničnom prelazu Horgoš, u autobusu nemačkih registarskih oznaka, na izlazu iz Srbije, slobode uhapšen Lazar M. Utvrđeno je da je kobne večeri, on upravljao mercedesom koji je usmrtio biciklistu- potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

Njemu je po odobrenju tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Stradali Jožef Nađ radio je kao sezonski radnik na svinjogojskoj farmi, koja je nekoliko kilometara udaljena od Čoke, a na posao je obično dolazio biciklom.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track