Troje mrtvih u sudaru dva motora

Teška nesreća

Troje mrtvih u sudaru dva motora

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila u nedelju oko 21 sat na lokalnom putu Ražanj-Aleksinac

NIŠ - Kobno preticanje!Bračni par Dragan i Vesna D. (47) iz Aleksinačkog Rudnika poginuli su preksinoć, kada je na njihov moped, kojim je upravljao Dragan, „jamahom 750“ naleteo Bojan S. (34) iz Vukašinovca. Osim dvoje supružnika, vozač „jamahe“ Bojan S. je treća žrtva teškog udesa!

- Nesreća se dogodila u nedelju oko 21 sat na lokalnom putu Ražanj-Aleksinac. Bojan S., koji je išao ka Aleksincu, pokušao je da pretekne BMW, ali je iz suprotnog smera naišao „mercedes“. Bojan je pokušao da se vrati u svoju traku, ali nije uspeo da izbegne par na mopedu koji je bio ispred BMW - kaže izvor Kurira iz niške policije.

Naš sagovornik navodi da je očevidac sudara bio Bojanov prijatelj, koji je vozio svoj motor nekoliko metara ispred njega.

- Bojanov drug prvi je krenuo da pretiče automobil. Njemu je to pošlo za rukom, ali za Bojana je bilo kobno - dodaje naš izvor.

Kako Kurir saznaje, Bojan S. je u nedelju uveče krenuo iz Vukašinovca ka Aleksincu kod svoje devojke.- Dogovorili su se da se malo provozaju njegovom „jamahom“, ali nastradao je na putu do nje - kaže sagovornik Kurira.

(E. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track