MISTERIJA NESTALE DEVOJČICE IZ SENTE: Svedoci kriju ko je silovao i zadavio Barbaru?
Foto: Privatna Arhiva

Užas

MISTERIJA NESTALE DEVOJČICE IZ SENTE: Svedoci kriju ko je silovao i zadavio Barbaru?

Crna Hronika -

Sumnje da drugovi učenice iz Sente, koja je navodno pala s mosta u Tisu, znaju uzrok nestanka podgrejalo je anonimno pismo

SENTA - Konkretnija saznanja o nestanku Barbare Vitez (15) iz Sente, koja je navodno pala s mosta i udavila se u Tisi, ali i o anonimnom pismu koje su njeni roditelji Endre i Melinda pronašli u poštanskom sandučetu 13. decembra, policija će saopštiti već za nekoliko dana.To je Kuriru potvrđeno u Policijskoj upravi Kikinda, koja više od tri nedelje neprekidno radi na pronalasku devojčice - žive ili mrtve.Nove informacije- Očekujemo da ćemo tada raspolagati sa više saznanja koja se odnose na sam nestanak, ali i na tačnost navoda anonimnog pisma koje su dobili njeni roditelji - kažu u policiji.

Inače, policija je nedugo nakon tragedije na senćanskom mostu obavila informativni razgovor sa dvojicom dečaka, u prisustvu roditelja. Prema njihovom svedočenju, oni su bili sa Barbarom kobne večeri na mostu. Nesrećna devojčica survala se u ambis, u hladnu reku, kad je pokušala da se prebaci na platformu kod rečnog stuba. Okliznula se, pala u Tisu i nestala. Ono što je, međutim, posebno interesantno u vezi sa decom u čijem je društvu Barbara poslednji put viđena jeste da su nakon nestanka svi do jednog izbrisali Brabarin profil sa liste prijatelja na Fejsbuku.Od trenutka kad je nestala Barbara Vitez, Sentom kruže razne priče. Poslednji „trag“ u vidu anonimnog pisma uznemirio je kako javnost tako i roditelje nestale Barbare.

Izbrisali je sa Fejsbuka- Imam utisak da se neko igra s nama. Smatram da je pismo poslato da se odvuče pažnja, da pomislimo da je Barbara u Tisi. A njenog tela nema. Nejasno mi je i zašto su Barbaru sa liste prijatelja na Fejsbuku izbrisale osobe s kojima je moja ćerka bila. Pojma nemam zašto je to urađeno. Mi samo želimo da saznamo pravu istinu - poručuje Endre Vitez, otac petnaestogodišnje Barbare.S. UROŠEV

TužilaštvoBEZ DOKAZA DA JE UBIJENAKako Kurir saznaje iz Osnovnog tužilaštvu u Senti, dokaza da je Barbaru neko namerno gurnuo sa mosta u Tisu zasad nema.- Ne raspolažemo dokazima da je neko namerno gurnuo devojčicu s mosta u reku. Tek kada se telo pronađe i obavi obdukcija, biće utvrđen tačan uzrok smrti - kažu u tužilaštvu.

Danas u KURIRU pročitajte još

* MANIJAK KISELINOM POLIO JOŠ DVE DEVOJKE U BEOGRADU: Nove žrtve divljaka na Dorćolu!* KLINCI IZ SPS PODVODILI STARLETE: Narko-banda organizovala orgije!* SAMO TRAMP ZNA SVE TESLINE TAJNE: Misteriozna veza SRPSKOG GENIJA i novog predsednika SAD!* LEŠ GOLE ŽENE PRONAŠAO LOVAC: Strava u šumi kod Železnika!* MONSTRUOZNO MUČENJE! ISPOVEST HRISTINE LJ: Uživao je da me tuče pred roditeljima!* TEODOSIĆ MOLI ANASTASIJU DA MU SE VRATI: Ja bih opet samo s tobom!* ŠKOLA VOŽNJE PO SNEGU! OVO SU NAJVAŽNIJA PRAVILA! Ne držite se ABS-a ko pijani plota!

SREĆNA SLAVA SVIMA KOJI SLAVE SVETOG NIKOLU!

Kurir vam poklanja poster ikonu i dodatak Sveti NikolaUkoliko slavite Svetog Nikolu, ne treba da propustite današnji Kurir jer vas čekaju 2 poklona: veliki poster ikona Svetog Nikole sa najvažnijim datumima pravoslavnog kalendara za predstojeću 2017. godinu i poklon dodatak Srpske slave u kojem smo sakupili najvažnije informacije o ovom svecu. U poklon dodatku pročitajte sve o životu Sv. Nikole Čudotvorca - zaštitnika putnika, moreplovaca, ribara i splavara, saznajte zašto je običaj da se deci pokloni stave u čarapu, potražite izbor recepata za slavsku trpezu i saznajte zanimljivosti o crkvama i manastirima koji nose ime ovog sveca. Srećna vam slava!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track