KLINCI IZ SPS PODVODILI STARLETE: Narko-banda organizovala orgije!
Foto: Instagram

Dno dna

KLINCI IZ SPS PODVODILI STARLETE: Narko-banda organizovala orgije!

Crna Hronika -

Zbog osnovanih indicija da je jedan od osmorice uhapšenih podvodio devojke, istraga će obuhvatiti i organizovanje prostitucije

BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal, koje je pre nekoliko dana pokrenulo istragu protiv osmočlane narko-bande koja je prenosila kokain iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate, ispituje i indicije da među pritvorenima ima i onih koji su se bavili organizovanjem prostitucije.

Fol klaberka... Nina Prlja
Fol klaberka... Nina Prlja

Kako Kurir saznaje, tužilaštvo je nakon pokretanja istrage o švercu kokaina došlo do saznanja da je jedan od uhapšenih bandita, blizak sa čelnicima SPS, podvodio i starlete stranačkim kolegama, ali i arapskim biznismenima.- Javna je tajna da je uhapšeni mladić „sarađivao“ s klaberkama i starletama, koje su često viđane u njegovom društvu. Isključivo je posećivao najelitnije prestoničke lokale, a za stolom su mu sedele lepotice u skupoj garderobi, koje su mu navodno bile samo drugarice - priča naš izvor iz istrage.Kako objašnjava, sistem rada bio je veoma jednostavan, a uključivao je, osim pružanja seksualnih usluga, i isporuku kokaina.- Uticajni i bogati muškarci su od ovog mladića, veoma bliskog političkim strankama, a najviše čelnicima SPS, „iznajmljivali“ devojke, koje su ujedno i dostavljale narkotike. One bi s klijentom odlazile u luksuzne hotele ili iznajmljene stanove, a tamo bi, osim seksa, konzumirali i kokain - navodi naš sagovornik.Da ovaj unosni biznis nije cvetao samo u Beogradu, pokazuju i fotografije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, koje su mulama i došle glave.- Devojke su posećivale bogate arapske biznismene, koji su ih odvodili u najluksuznije hotele, u kojima se nisu zadržavali duže od jedne večeri. Osim što su im usluge plaćali u kešu, kupovali su im najskuplju garderobu i nakit i odvodili ih u prestižne klubove. Neretko su ih zbog dobro obavljenog posla čašćavali putovanjima na egzotične destinacije, ili obnavljanjem garderobe po skupim šoping-molovima - priča Kurirov izvor.Podsetimo, osmočlana grupa dilera uhapšena je u Beogradu zbog krijumčarenja kokaina iz Srbije u Emirate. Najpre su na beogradskom aerodromu uhapšeni Jasmina Petrović, u čijoj je vagini otkriveno 100 grama kokaina, i Ivan Radović, a kasnije po stanovima Nikša Kokanović, Boris Ristić, Nina Prlja, Tomislav Živković, Đorđe Petrović i Jovan Lazić. Interesantno je da su oni na društvenim mrežama imali fotografije s mnogim poznatim ličnostima, između ostalog i sa Aleksandrom Požgajem, nekadašnjim članom SPS.

LažovčinePRIČALE DA RADE KAO HOSTESEIstraga o trgovini kokainom otpočela je još u septembru, kad je Miodrag Radović (46) uhapšen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Međutim, ispostavilo se da iza njega ne stoji grupa koja ju u Dubai nosila male količine kokaina za odabranu klijentelu.- Uhapšene devojke su prijateljima u Beogradu pričale da odlaze u tamošnje klubove da rade kao hostese i igračice, a povremeno su pominjale i navodno snimanje modnih editorijala - objašnjava naš izvor.

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track