MANIJAK KISELINOM POLIO JOŠ DVE DEVOJKE U BEOGRADU: Nove žrtve divljaka na Dorćolu!
Foto: Dragana Udovičić, Shutterstock

STRAVA

MANIJAK KISELINOM POLIO JOŠ DVE DEVOJKE U BEOGRADU: Nove žrtve divljaka na Dorćolu!

Crna Hronika -

Beograđanke su ispolivane na autobuskom stajalištu, ali su, za razliku od prethodnih, uspele da opišu napadača kao visokog, vitkog i plavog

BEOGRAD - Misteriozni manijak koji je prošle nedelje ispolivao kiselinom devojku V. R. na Dorćolu vratio se na mesto zločina, saznaje Kurir! Još dve devojke ispolivane su kiselinom na autobuskom stajalištu na Gundulićevom vencu, u trenutku kada je na ulici bilo još nekoliko ljudi.Kako Kurir saznaje, poslednji napad dogodio se u večernjim satima, a misterioznog manijaka su napadnute devojke uspele da vide i daju detaljan opis policiji- Kazale su da je u pitanju mlađi muškarac, visok, mršav i plav. Imao je kapuljaču na glavi, a u trenutku kada ih je polio kiselinom na autobuskom stajalištu je bilo još nekoliko ljudi - kazao je za Kurir izvor iz istrage.On kaže da su devojke počele da vrište i dozivaju pomoć, ali da je napadač uspeo da pobegne pre nego što su prolaznici shvatili šta se dogodilo. Potom je na ulici zavladala panika.- Na stajalištu je potom zavladala panika, prolaznici su pružili pomoć napadnutim devojkama, a ubrzo je na mesto incidenta došla i patrola - dodaje naš izvor.Kako nezvanično saznajemo, policija proverava da li je ovo isti muškarac koji je napao V. R. pre nedelju dana na Gundulićevom vencu dok je otključavala vrata zgrade u kojoj stanuje.

- Ona nije mogla da preciznije opiše napadača jer joj je prišao s leđa i stavio krpu preko nosa i usta. Taj napad je okarakterisan kao ličan i radi se na proveri kontakata nesrećne devojke. Ne bi bilo iznenađujuće da se pojavio neko ko je odlučio da iskopira napad, što se u kriminalistici neretko dešava, kako bi se među građanima širila panika zbog misterioznog napadača koji presreće žene i poliva ih kiselinom po licu - dodao je naš izvor.

Mete ženeČETIRI ŽRTVEPrema takođe nezvaničnim informacijama do kojih je došao Kurir, dosad su evidentirana četiri napada manijaka sa kiselinom. Svi incidenti dogodili su se na Dorćolu, na Gundulićevom vencu i u okolini, a sve žrtve su bile mlađe devojke. Poslednji napad razlikovao se utoliko što su dve devojke napadnute istovremeno i što manijak nije prezao od svedoka, što prethodnih puta nije bio slučaj.

Jelena Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track