Maloletniku polomili 22 zuba

Tuča u Novom Sadu

Maloletniku polomili 22 zuba

Crna Hronika -
Uhapšena dvojica zbog sumnje da su mu polomili šaku, zube i podlive po telu i glavi

BEOGRAD - Policija je uhapsila jednog maloletnog Novosađanina i Vladana T. (18) zbog sumnje da su u noći između 20. i 21. maja u tom gradu pretukli maloletnog sugrađanina i naneli mu teške telesne povrede, saopštila je policija.

Kako se navodi, mladiću su polomljena 22 zuba i šaka leve ruke, a naneto mu je i niz ogrebotina i podliva po telu i glavi.

Policija je protiv osumnjičenog maloletnika podnela krivičnu prijavu zbog nanošenja teških telesnih povreda, a protiv Vladana T. zbog učestvovanja u tuči.

Novosadska policija je u odvojenom saopštenju za javnost navela da je uhapšen i Novosađanin Alen L. (32), zbog sumnje da je izvršio dva krivična dela nedozvoljenih polnih radnji.

Kako se navodi, on je 30. maja u Novom Sadu napao 51-godišnju sugrađanku na ulazu u njenu zgradu, a nedugo nakon toga i 25-godišnju Temerinku.

Obe žrtve su uspele da se otrgnu osumnjičenom, nakon čega je pobegao. Policija je Alena L, uz krivičnu prijavu, sprovela na saslušanje nadležnom istražnom sudiji, koji mu je odredio pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track