SAHRANIO ŽENU KOJU JE SLUČAJNO UBIO Danijela, majka troje dece iz Pazara, ispraćena na večni počinak
Foto: Zoran Šaponjić

Tragedija Pantovića potresla je čitav Novi Pazar

SAHRANIO ŽENU KOJU JE SLUČAJNO UBIO Danijela, majka troje dece iz Pazara, ispraćena na večni počinak

Crna Hronika -

NOVI PAZAR - Na novopazarskom groblju Šestovo sahranjena je Danijela Pantović (38), koju je u ponedeljak kasno uveče, u porodičnoj kući u naselju Jalija u ovom gradu, pukom nepažnjom, hicem iz lovačke puške ubio njen suprug Vladan Pantović (47).

Koliko se moglo videti, sahrani je juče prisustvovao i Vladan koji je na kratko pušten iz policijskog pritvora od 48 sati koji mu je određen odmah posle nesreće. Vladan je sa sa najbližim članovima porodice, očajan, teško hodao iza kovčega sa telom mrtve supruge.

TROJE DECE OSTALO BEZ MAJKE: Pokazivao drugu pušku pa slučajno ubio ženu dok je kuvala kafu!

Foto: Zoran Šaponjić
Foto: Zoran Šaponjić

- Jako mu je teško, neopisivo... Ne može da oprosti sebi šta je uradio, ne može da prežali Danijelu koju je jako voleo, sa kojom je živeo u divnom, skladnom braku, uz troje dece koju su izrodili. Nema za njega teže kazne od ovoga što se desilo ovoj divnoj porodici – rekao nam je juče jedan od rođaka porodice.

Tragedija Pantovića potresla je čitav Novi Pazar, juče je u koloni koja je prošla od kuće Pantovića do groblja na Šestovu bilo mnogo rodbine, prijatelja, drugova...

Podsetimo, reč je o prosto neverovatnom sklopu okolnosti koje su dovele do nesreće. U trenutku kada je odjeknuo pucanj, Danijela je pogođena sa leve strane rebara, metak je udario u pravo u srce, i to u trenutku kada je nesrećna žena podigla levu ruku da nešto dohvati. Da ruka nije bila podignuta, malokalibarski metak bi možda ostao u kosti ruke...

(Z. Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track