Policija 11 godina istražuje ubistvo Milana Pantića

Ko je ubio novinara

Policija 11 godina istražuje ubistvo Milana Pantića

Crna Hronika -
Ubijen je 11. juna 2001. "udarcima tupim predmetom u glavu", u ulazu zgrade u kojoj je živeo sa porodicom, dok se rano ujutro vraćao iz prodavnice

JAGODINA - Policijska uprava (PU) u Jagodini saopštila je da je rešavanje ubistva novinara Milana Pantića iz Jagodine prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije i PU u Jagodini.

Saopštenje je izdato povodom 11. godišnjice ubistva Milana Pantića, dopisnika Večernjih novosti iz Jagodine. Ubice i nalogodavci zločina još nisu nađeni. Novinar je ubijen 11. juna 2001. godine "udarcima tupim predmetom u glavu", u ulazu zgrade u kojoj je živeo sa porodicom, dok se rano ujutro vraćao iz prodavnice.

Kako se navodi u današnjem saopštenju policije, istragu ubistva Pantića vodi radna grupa Uprave kriminalističke policije MUP. Obimnom istragom kojom je obuhvaćen veliki broj osoba, bave se iskusni operativci Ministarstva i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, piše u saopštenju.

Svi policijski službenici uključeni u rad grupe, savesno i odgovorno prikupljaju informacije jer je rasvetljavanje tog ubistva prioritet MUP, Uprave kriminalističke policije i PU Jagodina. O svim detaljima obavešten je specijalni tužilac za borbu protiv organizovanog kriminala i nadležni viši tužilac u Jagodini, piše u policijskom saopštenju.

U ponedeljak, 11. juna, na groblju u Jagodini biće pomen Pantiću.

Milan Pantić
Milan Pantić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja