Dolijala banda koja je skrnavila groblja

Požarevac

Dolijala banda koja je skrnavila groblja

Crna Hronika -
Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Dušana S. (56) iz Starog Kostolca, Dejana S. (21), Danijela V. (22), i maloletnika D. R. (17) i D. S. (13), svi iz Požarevca

POŽAREVAC - Tri punoletne i dve maloletne osobe osumnjičene da su u više firmi počinili teške krađe i skrnavili staro požarevačko groblje.

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Dušana S. (56) iz Starog Kostolca, Dejana S. (21), Danijela V. (22), i maloletnika D. R. (17) i D. S. (13), svi iz Požarevca.

Oni su osumnjičeni da su tokom 2012. godine obijali magacine požarevačkih firmi, oduzimali elektromotore, ručne viljuškare, lim i metalne šipke. Iz Poljoprivredne škole u Požarevcu u više navrata krali su poljoprivrednu mehanizaciju, metalne poklopce sa šahtova, alat, ovale za ishranu stoke.

Na požarevačkom groblju sa grobnica i kapela skidali su bakarne krovove, metalne kovane ograde, mesing sa spomenika i vadili sadnice tuja. Dok je rodbina na starom požarevačkom groblju posećivala grobove svojih bližnjih, osumnjičeni su im otimali tašne, novčanike, telefone, navedeno je u saopštenju policije.

Osumnjičene je policija uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji nadležnog suda u Požarevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track