Najnovije vesti

UŽAS U KOTEŽU: Zario sebi nož u srce zbog smrti majke
Foto: Aleksandar Jovanović

Jasminka Stančetić i njen sin pronađeni mrtvi

UŽAS U KOTEŽU: Zario sebi nož u srce zbog smrti majke

Crna Hronika

Dragan Stančetić (49) telefonom obavestio brata da im je majka umrla, a kada je brat došao u stan, zgrabio je nož i ubo se u grudi, nakon čega je ubrzo izdahnuo

BEOGRAD - Dragan Stančetić (49) izvršio je samoubistvo zarivši sebi nož u srce, nakon što je njegova majka Jasminka (78) preminula u njihovom stanu u beogradskom naselju Kotež.

Kako nezvanično saznajemo, Dragan se, navodno, ubio naočigled svog brata, koga je prethodno pozvao telefonom da dođe u njegov stan u Ulici Slavka Kolara.
- Dragan je u ponedeljak ujutro pozvao brata koji živi negde u Beogradu i rekao mu da im je majka umrla. U trenutku kada je njegov brat došao u stan, Dragan je zgrabio nož i probo srce. Krv je prsnula, a Dragan je pao pored kreveta u kom je ležala mrtva Jasminka. Prizor je bio jeziv - kaže dobro obavešten izvor Kurira.

Žena nije imala povrede

Draganov brat je odmah obavestio policiju i Hitnu pomoć, čija je ekipa mogla samo da konstatuje smrt sina i majke.
- Starica je mrtva ležala na krevetu. Ona na telu nije imala vidljive povrede, pa se pretpostavlja da je preminula prirodnom smrću. Pored Dragana, sa ubodnom ranom na grudima, nađen je nož. Ipak, oba tela prebačena su na Institut za sudsku medicinu, a obdukcijom će biti utvrđen tačan uzrok smrti starice - objašnjava naš izvor.

Stan Stančetića juče je bio zapečaćen, a komšije su bile uznemirene vešću da su im susedi preminuli, posebno jer su se u subotu ujutro strašno posvađali.
- Ceo stan je grmeo od njihove dreke. Ne znam zbog čega su se raspravljali. To im nije bio prvi put, ali u ponedeljak je bilo baš neprijatno slušati ih - objašnjava naša sagovornica.

Mesto tragedije... Zgrada u Kotežu u kojoj su živeli Stančetići
Mesto tragedije... Zgrada u Kotežu u kojoj su živeli Stančetići

Sumnje komšija

I druga stanarka zgrade u Slavka Kolara kaže da su se majka i sin često svađali.
- Dragan je voleo da popije. Svakodnevno smo ga viđali u pripitom stanju. Jasminka bi pre podne išla u prodavnicu po hleb - priča komšinica.

Neke komšije kažu da im je Jasminkina smrt sumnjiva i da ne treba uzimati zdravo za gotovo verziju da je preminula prirodom smrću.
- Ona jeste bila stara, ali je bila pokretna i vitalna. Meni je malo čudno to što je ona iznenada preminula. Možda ipak treba ispitati da li njen sin Dragan ima veze s njenom smrću. Ne bih da ga optužujem, ali on je pio, navodno je uzimao i neke supstance. Moguće je da je doživeo neko pomračenje uma - sumnjičava je komšinica.

Samotnjaci
SIN NIJE IMAO PORODICU

Stanari zgrade u kojoj su sin i majka nađeni mrtvi kažu da su njih dvoje godinama živeli sami u stanu u suterenu.
- Jasminka je valjda prodala neki stan u Beogradu, pa je pre nekoliko godina kupila ovaj ovde. Ona i Dragan su tu živeli sami. Jasminka je bila penzionerka, a ne znam da li je Dragan išta radio. Koliko znam, on se nije ženio i nema dece - ispričala je komšinica.

 
Marija Ivanov

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...