POTRESNA ODBRANA MLADIĆA (21): Slučajno sam ubio rođenog brata Marka (16)
Foto: Privatna Arhiva

Tragedija u Kaluđerici

POTRESNA ODBRANA MLADIĆA (21): Slučajno sam ubio rođenog brata Marka (16)

Crna Hronika -

Uzeo sam pištolj, zadenuo ga za pojas i vratio se za sto gde su me čekali prijatelji. Oružje nisam vadio dok je tu bio Marko, jer sam se plašio da će me odati roditeljima ako vidi šta radim

BEOGRAD - Nisam hteo da ubijem mog brata Marka! Sve se dogodilo slučajno. Mnogo se kajem zbog onoga što sam uradio, upropastio sam živote onima koje volim, mojim roditeljima, kao i sebi samom!Ovo je juče, tokom potresnog iznošenja odbrane, izjavio Miloš Jakovljević (21), koji je optužen da je 21. aprila 2014. u dvorištu osnovne škole u Kaluđerici ubio rođenog brata Marka (16).Drhtavim glasom mladić je ispričao da su celog tog dana brat i on bili zajedno. Prema njegovim rečima, on je u jednom momentu otišao iza školske zgrade da bi uzeo pištolj koji su on i njegov drug Petar uzeli od oca njegovog prijatelja i sakrili ga u žbunju.

- Uzeo sam pištolj, zadenuo ga za pojas i vratio se za sto gde su me čekali prijatelji. Oružje nisam vadio dok je tu bio Marko, jer sam se plašio da će me odati roditeljima ako vidi šta radim. Video sam da je Marko sa još jednim prijateljem krenuo da izađe iz školskog dvorišta kako bi ispratili drugarice. Tada sam izvukao pištolj da bih se njime pohvalio drugovima i on je opalio - ispričao je Miloš Jakovljević.Prisetio se da je odmah istrčao na ulicu.- Video sam kako Marku ide krv iz usta. Nije davao znake života. Uzeo sam brata u naručje, mazio ga po glavi - prisetio se poslednjih trenutaka sa bratom.J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track