AGONIJA JOŠ TRAJE Zoran Marjanović: Jelenin ubica već 11 meseci na slobodi!
Foto: Privatna Arhiva

Uoči godišnjice zločina

AGONIJA JOŠ TRAJE Zoran Marjanović: Jelenin ubica već 11 meseci na slobodi!

Crna Hronika -

I dalje je svaki dan za nas novo iščekivanje, nova nada da će nam se neko obratiti s novim rezultatima istrage, priča očajni Marjanović

BEOGRAD - Prošlo je 11 meseci od stravičnog zločina, a mi i dalje ne znamo ko je i zašto ubio moju suprugu. Nadam se da će makar do godišnjice ubica konačno biti uhvaćen - rekao je juče za Kurir Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33).Jelena je ubijena 2. aprila prošle godine, kad je zajedno sa suprugom i ćerkom Janom trčala na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Telo nesrećne žene pronađeno je u kanalu punom vode dan kasnije.Cveće i svećeMarjanović je 11 meseci od ubistva obeležio odlaskom na groblje Zbeg u Borči, gde je njegova supruga sahranjena, odneo cveće i zapalio sveću.- Bliži se godinu dana otkako je Jeca ubijena, a mi još uvek ne znamo ništa, ni ko ju je ubio niti zašto je to uradio. I dalje je svaki dan za nas novo iščekivanje, nova nada da će nam se neko obratiti s rezultatima istrage. Samim tim za sve to vreme ne prolazi agonija u kojoj se nalazimo - rekao je Marjanović.Na našu konstataciju da se bliži godišnjica kaže da ne prestaje da se nada da će istražni organi odraditi svoj posao.- Šta da kažem osim da se iskreno nadam da ću do godišnjice saznati ime ubice, da ću moći da vidim ko je monstrum koji je mogao tako nešto da joj uradi - rekao je naš sagovornik, suprug ubijene Jelene Krsmanović.Podsetimo, pevačica je kobnog dana trčala na nasipu. Za to vreme njen suprug i ćerka bili su na livadi. U trenutku kad su krenuli njoj u susret, Zoran je, kako je ranije objašnjavao, nije video. Posumnjao je prvo da je možda pala, jer je bila na nekoj vrsti dijete, a kad je nije našao, pomislio je da je oteta i da će ga verovatno neko zvati da traži otkup. Nažalost, nije se desilo ništa od toga. Žena je ubijena, a njeno telo nađeno je sutradan kraj nasipa u kanalu punom vode. Jelena je na sebi imala donji deo trenerke, majicu s bretelama i jednu patiku. Druga patika je pronađena na nekoliko metara od tela.Zločin iz strastiNažalost, ni posle ovoliko vremena javnosti još uvek nije poznato da li je pevačica ubijena na nasipu ili je pak njeno telo doneto i bačeno u kanal. Prema nezvaničnim podacima, ubijena je s nekoliko udaraca u potiljak. Stručnjaci kriminolozi su u svojim komentarima naveli da je reč o ubistvu iz strasti.

Policija identifikovala ubicuNEMAJU DOKAZA ZA HAPŠENJEDirektor policije Vladimir Rebić je nakon imenovanja na tu funkciju, krajem prošle godine, izjavio da je policija identifikovala ubicu, ali da i dalje nema dovoljno dokaza koji bi bili održivi u predstojećem sudskom postupku.

Jelena Rafailović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI 03.03.2017.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track