Najnovije vesti

MONSTRUM SE PRAVI LUD: Vladica se ne seća da je silovao Anđelu (3)!
Foto: Rajko Rajković, Privatna Arhiva

Vladica Rajković (28) negirao ubistvo devojčice

MONSTRUM SE PRAVI LUD: Vladica se ne seća da je silovao Anđelu (3)!

Crna Hronika

Brutalnu smrt Anđele Stefanović (3) zločinac je pokušao da opravda pijanstvom i nesrećnim slučajem, dok je silovanje, uprkos dokazima, ponovo negirao

ZAJEČAR - Popio sam skoro četiri litra špricera i oko 200 grama rakije. Bio sam pijan i ne sećam se da sam silovao malu Anđelu. Nosio sam je na ramenima sa rođendanskog slavlja. Dok smo prolazili pored kamene ograde napuštene kuće, skliznula mi je s ramena i udarila glavom o zid. Bila je sva oblivena krvlju. Uplašio sam se i odneo je van sela. Potom sam se vratio, oprao krv i čekao policiju.Pokušaj odbraneOvim rečima juče je započeo da iznosi odbranu pred Višim sudom u Zaječaru Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica, koji je optužen za tri monstruozna zločina - silovanje i ubistvo trogodišnje Anđele Stefanović, kao i ubistvo komšinice Dragane Stanković (47).Optužbe da je nemoćno dete odveo sa proslave rođendana, a potom silovao i ubio izvan sela, Rajković je pokušao da opravda pijanstvom i nesrećnim slučajem.- Vrištala je, pa sam joj rukama pritiskao usta i stezao po grudima. Ne sećam se da sam je silovao. Možda sam je povredio rukom koju sam joj gurao u međunožje - dodao je Rajković.

Na pitanje otkud na njegovom donjem vešu tragovi sperme, Rajković je rekao da ne zna, tvrdeći da mu je priznanje monstruoznih zločina nad detetom policija iznudila batinama.O optužbama koje se odnose na ubistvo komšinice Dragane Stanković zločinac se nije dvoumio ni trenutak.- Priznao sam ubistvo. Dugovao sam joj 3.000 evra i ona me je stalno maltretirala. Te večeri me je pozvala u svoje dvorište, gde smo se posvađali. Pretila mi je policijom i izvršiteljima. Uhvatio sam je za gušu i stezao, a potom čekićem udario u glavu. Zatim sam je umotao u jorgan i bacio u Timok - bez trunke kajanja ispričao je svirepi ubica.

Kurir TV: Počelo suđenje ubici male Anđeline u Zaječaru!
Podržao ga otac

SaslušanjaSVEDOCI MU NE VERUJUVećina svedoka na jučerašnjem pretresu potvrdila je da se Vladica igrao s decom na rođendanu, kao i da je konzumirao alkohol. Međutim, niko od saslušanih ne smatra da je bio toliko pijan da se ne seća da je počinio zločin. Nastavak suđenja zakazan je za 29. mart.

Rajko Rajković

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...