RADNIK SE OBESIO U FABRICI: Dragan Mladenović (56) nije imao para ni za hleb!

Tragedija u fabrici „Goša“ u Smederevskoj Palanci

RADNIK SE OBESIO U FABRICI: Dragan Mladenović (56) nije imao para ni za hleb!

Crna Hronika -

SMEDEREVSKA PALANKA - Dragan Mladenović (56) iz Velike Plane, radnik Fabrike šinskih vozila „Goša“ u Smederevskoj Palanci, obesio se sigurnosnim pojasom za visinske radove na svom radnom mestu.

Nesrećnog čoveka pronašle su kolege juče ujutro, a na ovaj korak odlučio se zbog nemaštine i teške situacije u firmi.

- Bio je bolestan i depresivan u poslednje vreme. Živeo je s majkom, koja je takođe bolesna, i nezaposlenim sinom. Ovih dana je pričao da treba da ide kod lekara zbog srca, ali nije imao zdravstvenu knjižicu, niti novca da ode do Palanke.

U utorak smo se razišli posle radnog vremena, on je ostao s kolegom iz druge smene. Nije otišao kući i njegov sin je prijavio da ga nema. Od jutros smo ga tražili i našli smo ga obešenog u radnom odelu na svom radnom mestu. Obesio se o cev za vodu - priča za Kurir Mladenovićev kolega Milan Vinčić.

On dodaje da je Mladenović radio kao bravar i da je često bio u situaciji da nema ni za hleb.- Duša me zaboli jer nam firma duguje po oko 500.000 dinara, a mi radimo svaki dan i daju nam na kašičicu. Ovo je drugi slučaj samoubistva za dve godine. Prošle godine se kolega ubio, ali u kući - priča Vinčić.J. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

UKRATKO SA RATKOM FEMIĆEM U 5 do 5: Radnička dilema: Da se besimo il' da pušimo marihuanu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track