(FOTO) ARKAN MU TO NIKAD NIJE ZABORAVIO Džamba pretukao Ražnatovića u domu, OSVETA je bila BRUTALNA
Foto: Printscreen

Zajedno na fotografiji

(FOTO) ARKAN MU TO NIKAD NIJE ZABORAVIO Džamba pretukao Ražnatovića u domu, OSVETA je bila BRUTALNA

Crna Hronika -

O životu Željka Ražnatovića Arkana, koji je bio osnivač i glavni komandant Srpske dobrovoljačke garde, a ubijen 15. januara 2000. godine, mnogo se pisalo, a i posle 17 godina od njegovog ubista, detalji iz njegovog života izaziva ogromno interesovanje.

Tako se na Instagramu u grupi "Legende devedesetih" pojavila fotografija na kojoj se nalaze Iso Lero Džamba i Željko Ražnatović Arkan u Kazneno-popravnom domu za maloletnike u Valjevu (na fotografiji oni stoje skroz desno).

Jedina poznata tuča koju je Željko imao u životu bila je upravo sa Džambom iza rešetaka, kada je prošao kao bos po trnju. Džamba ga je pretukao i ostavio ožiljak na licu. Arkan mu to nikad nije zaboravio.

ULOGA HAGA U UBISTVU KOMANDANTA: Evo zašto Arkan nije video odakle mu preti opasnost

Iso Lero je prošao istu školu boksa kao čuveni Ljuba Zemunac. Iako visok jedva 170 centimetara i težak 70 kilograma, bio je neopisivo snažan i srčan. Kažu da se niko nije toliko tukao po zatvorima kao on, a takođe je i dobijao najviše batina od čuvara jer nikad nije hteo nikome da se pokori.

U inostranstvu se družio i radio sa Giškom, a kasnije u Beogradu je postao veliki Kneletov prijatelj. Još se prepričavaju njihove dogodovštine kada su sa svojim ekipama svi zajedno letovali i dominirali u Budvi '92. Džamba je bio neprikosnoveni kralj Dorćola. Bio je omiljeni gradski lik, družio se sa poznatim glumcima i pevačima. Pisao je pesme, mnoge od njih je otpevao njegov brat od tetke, čuveni Džej.

(FOTO) ŠOK FOTOGRAFIJA: Ovako je Arkan KAŽNJAVAO svoje vojnike!

Džamba je nestao bez traga jedne noći kada su ga ispred Beograđanke pretukli momci iz Arkanovog obezbeđenja. Njihov šef Vukašin Vule Gojak ubijen je nekoliko godina kasnije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sablja sekla bez milosti! Ključne činjenice najveće policijske akcije u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track