BOMBAŠKI NAPAD U HERCEG NOVOM: Atentat na Roganovića povezan sa ubistvom Mutavog?!
Foto: Vijesti, Privatna Arhiva

Pozadina napada

BOMBAŠKI NAPAD U HERCEG NOVOM: Atentat na Roganovića povezan sa ubistvom Mutavog?!

Crna Hronika -

Istraga pokazala da su pokušaj ubistva Roganovića i likvidacija Stankovića povezani događaji iza kojih stoji druga kriminalna grupa iz Crne Gore.

HERCEG NOVI - Nedavni bombaški napad na Duška Roganovića (35) iz Herceg Novog navodno je povezan s likvidacijom Aleksandra Stankovića (29), zvanog Sale Mutavi, jer su obojica navodno povezana sa kriminalnim klanom iz Crne Gore, piše podgorički Dan.Kako prenosi ovaj list, istraga crnogorske policije pokazala je da su pokušaj ubistva Roganovića, koji se desio 25. aprila u Herceg Novom, kad je eksplodirala bomba postavljena pod njegov „golf“, i likvidacija Stankovića, 14. oktobra 2016, povezani događaji iza kojih stoji druga kriminalna grupa iz Crne Gore.

- Ova grupa je najverovatnije povezana s najvećim beogradskim kriminalnim klanom. Motiv napada na Roganovića i ubistva Stankovića su, kako se sumnja, neraščišćeni računi u srpsko-crnogorskom podzemlju - navodi Dan.

Ubijen u sačekuši... Aleksandar Stanković
Ubijen u sačekuši... Aleksandar Stanković

Izvor napominje da je Roganović po izlasku iz spuškog zatvora 27. januara 2016, a u kome je proveo osam godina zbog ubistva navijača Crvene zvezde Marka Vesnića, često boravio u Beogradu, gde se družio sa Stankovićem, ali i s Veljkom Belivukom (32), zvanim Velja Nevolja.E. K.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI U 14h UŽIVO: Zašto je došlo do razdora u grupi “Protiv diktature”?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track