PORED GOLOG TELA BIO JE KRVAV KAMEN I MOTKA: Braća napadača na Rašu Popova zverski ubili ženu!
Foto: Dragan Kadić, Luka Šarac

Akcija MUP

PORED GOLOG TELA BIO JE KRVAV KAMEN I MOTKA: Braća napadača na Rašu Popova zverski ubili ženu!

Crna Hronika -

David Nikolić (21) i njegov brat Đura Nika (20) uhapšeni zbog sumnje da su motkom usmrtili Ivanu Vučićević (37), njihova braća pre tri godine napala poznatog književnika

BEOGRAD - Braća David Nikolić (21) i Đura Nika (20), obojica iz Beograda, uhapšeni su zbog sumnje da su motkom ubili Ivanu Vučićević (37) u vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu. Inače, mladići su starija braća maloletnih dečaka koji su pre nekoliko godina pretukla književnika Rašu Popova.Kako Kurir saznaje, Nikolić i Nika sumnjiče se da su nesrećnu ženu krajem aprila usmrtili udarcima motkom u glavu.- Iako se u početku sumnjalo da iza ubistva stoje migranti koji se kreću u ovom delu Beograda, ispostavilo se da je reč o Nikoliću i Niki. Inače, oni su rođena braća, ali jedan nosi majčino, a drugi očevo prezime - otkriva izvor Kurira.Nisu migrantiPodsetimo, telo Ivane Vučićević pronađeno je 30. aprila u napuštenom vagonu preko puta Palate pravde. Nesrećnoj ženi bio je svučen donji deo garderobe, a glava joj je bila smrskana.- Na mestu zločina pronađena je motka i krvavi kamen, pa se odmah verovalo da je Ivana upravo tim predmetima ubijena. Kako nije imala donji deo garderobe na sebi, nije bila isključena ni mogućnost da je silovana - objašnjava naš sagovornik.Policija je sumnjala da se pokojna Ivana bavila prostitucijom, pa se nije isključivala ni mogućnost da je ubica neko od klijenata.Žrtva gola- Nesrećna žena je vagon za spavanje koristila nešto više od mesec dana. Imala je crnu, dužu i kovrdžavu kosu i malo je otežano hodala. Spavala je u jednom od deset kupea u vagonu. Pričala je skretničarima da je iz Zemuna, da ju je otac izbacio iz kuće i da nije imala gde. U ostalim vagonima su bile druge skitnice. Od tog dana nijednog od njih više nema, a veruje se da je neko od njih nešto čuo ili video, ili da možda zna šta se tačno dogodilo - rekao je za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

Delinkventi deca postala kriminalci i ubiceKLINCI OD 10 GODINA IMALI ČAK 300 PRIJAVAMaloletna braća I. N. i J. N. napali su Rašu Popova, koji je nedavno preminuo u 84. godini, u novembru 2014. ispred njegovog stana. Nakon ovog incidenta ispostavilo se da je reč o braći, koja su tada bila stara 10 i 11 godina, a protiv kojih je podneto više od 300 krivičnih prijava. Kako su dečaci imali manje od 14 godina, nisu mogli krivično da odgovaraju. Oni su napali šlogiranu ženu i nasred ulice su pretukli i opljačkali starca (na slici) koji je ubrzo preminuo.

TUKLI ŽENU DO SMRTI U VAGONU: Uhapšena braća zbog ubistva, poznati odranije po napadu na RAŠU POPOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track