ISPOVEST JELENE NAĐ: Zaustavite Nađa! Mora mu se već jednom stati na put!
Foto: Aleksandar Jovanović, Marina Lopičić

O incidentu bivšeg

ISPOVEST JELENE NAĐ: Zaustavite Nađa! Mora mu se već jednom stati na put!

Crna Hronika -

Bivša supruga Alberta Nađa, koja ga je optužila za porodično nasilje, kaže da nije iznenađena što je policija ponovo saslušavala fudbalera, ovaj put zbog napada na aktuelnu ženu

BEOGRAD - Jelena Nađ, bivša supruga nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Alberta Nađa, izjavila je juče za Kurir da bi njenim bivšim mužem, zbog nasilja, trebalo da se pozabave državne institucije.Ove navode Jelena Nađ je iznela nakon što je Kurir objavio da je fudbaler napao aktuelnu suprugu Mirnu u njenom stanu na Novom Beogradu, kao i da je zbog toga intervenisala policija.Reporterima Kurira je u telefonskom razgovoru najpre rekla da nema komentar.Odbrana- Ne bih to komentarisala jer se upravo Mirna svojski trudila da odbrani svog supruga kada sam ja javno iznela optužbe. Sad je doživela isto to - kazala je Jelena.Potom je ipak odlučila da iznese svoje viđenje.- Osuđujem svaki vid nasilja, posebno u ovakvom slučaju, gde je u pitanju treća žrtva istog nasilnika. Vreme je da se njegovim sklonostima ka nasilničkom ponašanju ozbiljno pozabave nadležne institucije i da mu se već jednom stane na put - kazala je za Kurir Jelena Nađ.Podsetimo, novobeogradska policija primila je pre tri dana poziv o uznemirujućoj buci koja dopire iz stana porodice Nađ. Zbog ranijih optužbi njegove bivše supruge da je Nađ sklon nasilju, policija je odmah reagovala i došla u stan supružnika. Nađ je pozvan u stanicu novobeogradske policije kako bi dao izjavu, a isti poziv upućen je i Mirni.- Svađa je bila toliko žestoka da su se uznemirile i komšije. Supružnici su naveli da nije došlo do batinanja, dok je Mirna navela samo da ju je Nađ uhvatio za ruku kako bi je sprečio da pozove policiju. Takođe je navela da joj nikada nije pretio, ali i da ga se plaši - kazao je za Kurir dobro obavešten izvor.IzveštajPolicija je izveštaj o incidentu u domu Nađovih prosledila nadležnom tužilaštvu, koje će nakon provera oceniti da li je počinjeno krivično delo.

Bili prisutniSVEDOCI BRAT I OTACKako Kurir saznaje, policija je uzela izjave i od Mirninog oca i brata, koji su, navodno, u trenutku incidenta bili u stanu. Oni su potvrdili priče supružnika da nije bilo nasilja, kao i da su pokušali da obuzdaju njihovu svađu.

SKANDAL! NAĐ NASRNUO I NA DRUGU ŽENU! Mislio da ga vara, saslušan u policiji

PRLJAVI RAT Jelena Nađ: Mirna, dete ti je ustaško kopile!

KEBIN SCENARIO! JELENA NAĐ OPLELA PO BIVŠEM MUŽU Razvodi se samo da mi ne bi dao pare!

JELENA OPET ŠOKIRALA: Evo šta bivša supruga Alberta Nađa kaže o njegovom RAZVODU!

ALBERTA NAĐA ŠUTNULA I DRUGA ŽENA! Bivšem fudbaleru se raspao i drugi brak!

EKSKLUZIVNA ISPOVEST ALBERTA NAĐA: Žena me varala s igračem Partizana!

M. Ivanov - I. Milićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track