UBISTVO DEVOJKE (19) SA PUMPE: NIS izražava žaljenje zbog smrti Kristine Kaplanović
Foto: Facebook

Saučešće porodici

UBISTVO DEVOJKE (19) SA PUMPE: NIS izražava žaljenje zbog smrti Kristine Kaplanović

Crna Hronika -

Kompanija NIS će pružiti svu neophodnu pomoć i podršku porodici i nastaviće da pruža svu neophodnu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova za što brže rasvetljavanje ovog slučaja

Kompanija NIS izražava duboko žaljenje zbog tragične smrti Kristine Kaplanović, zaposlene na benzinskoj stanici „Veliki Mokri Lug“, koja je nastradala od posledica ranjavanja prilikom oružane pljačke ove benzinske stanice koja se desila u noći između 25. i 26. maja 2017 - navedeno je u saopštenju Naftne industrije Srbije.

Zaposleni u kompaniji NIS saosećaju sa porodicom stradale koleginice i izražavaju najdublje saučešće.

Kompanija će pružiti svu neophodnu pomoć i podršku porodici i nastaviće da pruža svu neophodnu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova za što brže rasvetljavanje ovog slučaja.

Odmah nakon oružane pljačke benzinske stanice koja se nalazi na auto-putu na izlazu iz Beograda u pravcu Niša, brzom intervencijom kolega na licu mesta, Kristina je hitno prebačena u Urgentni centar gde su se lekari borili za njen život, međutim, na veliku žalost, nisu uspeli.

Kristina Kaplanović je rođena 20. aprila 1997. godine u Užicu. U septembru 2016. godine počela je da radi kao prodavac na benzinskoj stanici "Veliki Mokri Lug 1", a u novembru prošle godine je prešla na poziciju kasira“, saopštio je NIS.

TUGA DO NEBA: Preminula devojka (19) sa pumpe kojoj je zlikovac pucao u glavu zbog 10.000 dinara!

POTRESNA PORUKA SESTRE TEŠKO POVREĐENE KRISTINE: Moje sve na svetu! Uz tebe sam, sestrice moja

PRIČA O KRISTINI (20) S PUMPE: Radila da bi mogla da se školuje a pucao joj u glavu zbog 10.000

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track