SLAVLJE U NOVOM SADU U TRENU PRERASLO U HOROR: Policajac se ženio, zapucao, pa pogodio devojčicu (10)
Foto: Dragan Kadić/Ilustracija

Drama u naselju Alibegovac

SLAVLJE U NOVOM SADU U TRENU PRERASLO U HOROR: Policajac se ženio, zapucao, pa pogodio devojčicu (10)

Crna Hronika -

NOVI SAD - U novosadskom naselju Alibegovac juče popodne zalutali metak ranio je desetogodišnju devojčicu koja je bila na rođendanskoj žurki u dvorištu jedne kuće, a navodno, metak je ispaljen tokom svadbenog veselja u obližnjem restoranu.

Prema rečima žene koja je prisustvovala proslavi rođendana, dvadesetak dece igralo se u dvorištu kada se čulo da je nešto proletelo kroz krošnju drveta i pogodilo nesrećnu devojčicu.

- Devojčica je pogođena u ruku i krv je počela da šiklja na sve strane. Brzo smo zaustavili krvarenje i devojčicu odvezli u Dečiju bolnicu. Tamo su joj očistili i zašili ranu, ali po dolasku kući devojčici nije bilo bolje jer su bol i otok oko rane postajali sve veći. Roditelji su je vratili u bolnicu i tek tada je posle snimanja utvrđeno da joj je metak u ruci – priseća se žena nemilog događaja kome je prisustvovala.

Priča da je odmah obavestila policiju o incidentu te da je patrola veoma brzo izašla na teren i da su policajci tokom uviđaja pronašli još dva metka u susednom dvorištu koji su verovatno ispaljeni tokom istog slavlja. Devojčica je i dalje u bolnici i oseća se dobro.

Meštani Alibegovca kažu da u tom kraju pucnjave tokom svadbenih veselja u dva lokalna restorana koja su praktično specijalizovana za takve vrste proslava nisu retkost.

- Nekoliko puta smo prijavljivali pucnjavu ali kada je policija izlazila na teren svi su se pravili blesavi i uvek su negirali da je bilo pucnjave. Šta onda preostaje policiji? Da pretresa stotine zvanica? Koliko ja znam, nikada niko za to nije bio kažnjen i samo smo čekali da nam stignu strašne vesti. Eto, upravo se to dogodilo danas i nadam se da će već jednom neko odgovarati za nasumično pucanje te da će to prestati jednom za svagda – priča jedna Alibegovčanka.

Policija povodom ovog nesrećnog slučaja još nije izdala zvanično saopštenje, ali kako Kurir nezvanićno saznaje hice je ispalio policijski službenik (29) koji se ženio tog dana.

On je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje od 48 časova.

(Kurir.rs/S.S./Blic/Z.Č./ Foto: Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track