OTAC TROJE DECE PEDOFIL: Hteo da siluje dečaka (13)!
Foto: Dušan T., pedofil, napad, silovanje, dečak, napastvovanje, Niš

DOLIJAO POVRATNIK IZ NIŠA

OTAC TROJE DECE PEDOFIL: Hteo da siluje dečaka (13)!

Crna Hronika -

Dušan T. (50) iz Niša optužen da je u žbunu pored puta pokušao da siluje trinaestogodišnjeg dečaka, monstrum inače, ima decu sličnog uzrasta

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužnicu protiv Dušana T. (50) iz Niša, oca troje maloletne dece, zbog sumnje da je pokušao da siluje trinaestogodišnjeg dečaka.

Kako saznajemo, dečaka je spasao rođeni brat, koji je zatekao stravičan prizor u žbunju pored puta, on ga je je odvukao od manijaka i pozvao roditelje.

Konačno optužnica

Stravično iživljavanje dogodilo se 30. maja 2015. i posle dve godine istrage konačno je podignuta optužnica. Pedofil je iskoristio poverenje mališana kog je poznavao odranije, pa ga je nagovorio na seksualni odnos.

- Njih dvojica su zajedno išli ka naselju Brzi brod. Dušan je pričao s dečakom, da bi mu zatim kazao: „Ajde, ako hoćeš...“, misleći pritom na seksualni odnos - kaže izvor Kurira.

Naivni dečak je pristao na nečasnu ponudu, pa su počeli da traže mesto gde bi mogli da obave polni čin.

- Skrenuli su s glavnog puta na puteljak ka jednoj njivi, a zatim se sklonili iza žbuna kako bi izbegli poglede prolaznika. Manijak je tada skinuo pantalone i donji veš, a zatim je nagovorio dečaka da učini isto. Dušan je onda stao iza trinaestogodišnjaka, koji je ka njemu bio okrenut leđima i nalazio se u polusavijenom položaju, i pokušao da prodre polnim organom u analni otvor maloletnika - navodi delove optužnice naš sagovornik i dodaje:

Iz zatvora u sud

- Međutim, najgore je sprečio brat dečaka, koji je krenuo da ga potraži i pedofila zatekao neposredno pre nego što je uspeo da ostvari svoju nameru, i odvukao brata. Dušanovo delo je još gnusnije jer je i sam otac troje maloletne dece sličnog uzrasta. On je odranije poznat zbog krađa, ali nije bio registrovan kao seksualni manijak.

Više javno tužilaštvo okvalifikovalo je ovaj događaj kao obljubu nad detetom u pokušaju. Suđenje Dušanu T. zakazano je za 19. jul. On će na suđenje biti doveden iz leskovačkog zatvora, gde izdržava četvoromesečnu kaznu zbog krađa, a na slobodu je trebalo da izađe u oktobru.

Kurir / Milica Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track