RADNICI HITNE POMOĆI: Taton je bio svestan!
Foto: Uroš Čorbić

SUĐENJE DEJANU PUZIGAĆI

RADNICI HITNE POMOĆI: Taton je bio svestan!

Crna Hronika -

Koleginica je pokušavala da razgovara s njim na engleskom jeziku, ali je on govorio na francuskom, rekao je radnik Hitne pomoći

BEOGRAD - U Višem sudu u Beogradu juče je nastavljeno suđenje Dejanu Puzigaći, optuženom da je učestvovao u ubistvu francuskog navijača Brisa Tatona tokom navijačkih nereda u centru Beograda u septembru 2009.

Postupak protiv Puzigaće je, podsetimo, nedavno krenuo iz početka, a na jučerašnjem pretresu saslušani su radnici Hitne pomoći koji su prvi ukazali pomoć francuskom navijaču i koji su posvedočili da je on u trenutku njihove intervencije bio u svesnom stanju.

- Koleginica je pokušavala da razgovara s njim na engleskom jeziku, ali je on govorio na francuskom. Pokazao je i pasoš - posvedočio je Saša Babić, medicinski tehničar koji je bio u ekipi koja je prva stigla na lice mesta.

Optuženi Dejan Puzigaća, koji se tokom bekstva zamonašio u manastiru Ruske pravoslavne crkve i postao monah Sava, nije imao pitanja za svedoke, a sudija je dozvolila da se posle suđenja pozdravi s roditeljima i sestrom, koji su sedeli u publici.

Kurir / J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track