DRAMA U VALJEVU: Majka pokušala da spreči sina da skoči sa zgrade
Foto: S.S.

POKUŠAJ SAMOUBISTVA U NASELJU OSLOBODIOCI VALJEVA

DRAMA U VALJEVU: Majka pokušala da spreči sina da skoči sa zgrade

Crna Hronika -

Dečko je, kako saznajemo, prilikom pada na travnjak sa poslednjeg sprata višespratnice zadobio brojne povrede opasne po život

VALJEVO - M. N. (19), student iz Valjeva, koji je u nedelju po podne skočio sa šestog sprata zgrade u naselju Oslobodioci Valjeva, nalazi se u teškom stanju i biće prebačen na dalje lečenje u Beograd.

Dečko je, kako saznajemo, prilikom pada na travnjak sa poslednjeg sprata višespratnice zadobio brojne povrede opasne po život.

Jaukao od bolova

Tragedija se dogodila u najvećem valjevskom naselju, ispred ulaza broj 80, preko puta železničke stanice, gde je mladić živeo s majkom. Kako saznajemo, majka, koja je prosvetna radnica, pokušala je da ga spreči u nameri da skoči da šestog sprata, međutim, nije uspela.

- Mladić je živeo s majkom u stanu njegove bake. Svi koji su ga poznavali potvrdiće vam da je bio sjajno dete, lepo vaspitano i vrlo učtivo. Ne znam šta mu se desilo. Čuli smo tup udarac na zemlju, a onda su se začuli jauci i lavež pasa. U prvom momentu smo pomislili da su nekoga napali psi lutalice, međutim, kad smo izašli napolje, sve nam je bilo jasno. Mladić je ležao u travnjaku, jaukao je od bolova, a nakon toga se začula vriska njegove majke, koja je ubrzo izašla napolje i rekla da joj je dete palo. Odmah smo pozvali Hitnu pomoć, koja ga je prevezla u bolnicu - pričaju komšije ovog mladića.

Studira prava

Razlozi zbog kojih je ovaj mladić, za koga svi imaju reči hvale, rešio da digne ruku na sebe za sada nisu poznati. Komšije kažu da je student prava, majka mu je učiteljica u jednoj osnovnoj školi u Valjevu, a roditelji dečaka su već godinama razvedeni.

Kurir / S. S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Koliko su para građani Srbije dali za Vučićevu kampanju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja