ON JE BIO PREVELIKI ZALOGAJ ZA ZEMUNCE: Evo ko je gospodin Šen, Kinez kojeg su oteli pa se pokajali

ON JE BIO PREVELIKI ZALOGAJ ZA ZEMUNCE: Evo ko je gospodin Šen, Kinez kojeg su oteli pa se pokajali

Crna Hronika -

Mafioze zemunskog klana nisu imale pojma šta će ihzadesiti kada su strpale u gepek dobroćudnog Šena, neformalnog upravnika kineskih trgovaca u Beogradu. Dovezli su ga do kuće na obodu uzavrelog Beograda, vezali ga i čekali da stigne nekoliko miliona evra otkupa. Nekoliko dana su se zabavljali mrcvareći Šena, verujući da će ubrati laku lovu, kao što su to učinili sa Miroslavom Miškovićem i još nekoliko krupnih tajkunskih zverki koje su tih dana lovili po Beogradu.

Ono što "zemunci" nisu nikako mogli da znaju, to je da su ulovili isuviše krupnu zverku za njihove krvave ruke. Naime, Šenov bliski prijatelj iz detinjstva je visoki funkcioner KP Kine. Bilo je dovoljno okrenuti nekoliko telefona da bi se pokrenula čitava mašinerija moćnog istočnog carstva kojim upravljaju dinastije, bez obzira na ideologije.

Shvativši da nemaju kud, Zemunci su previli rane Šenu, odveli ga u luksuzni apartman koji su mu plaćali sve dok se nije oporavio i pazili da dobije najbolju moguću brigu i sve što mu zatreba.

To je, ukratko, ono što se dešavalo u najvećem "promašaju" Zemunaca.

O tom događaju je pisao kurir u tekstu "MISLILI STE DA SE ZEMUNCI NIKOGA NISU PLAŠILI? E pa zbog otmice ovog čoveka su jedva spasli žive glave".

Advokatska kancelarija koja zastupa gospodina Šena je zvaničnim dopisom oštro demantovala navode beogradskih medija da je dotični gospodin opasan kriminalac, "velika zverka" i čovek spreman na odmazdu.

Prema navodima iz dopisa njegovih pravnih zastupnika u čiju istinitost nemamo razloga da sumnjamo, gospodin Hong Šen potiče iz ugledne kineske porodice, čije su veze sa našom zemljom višedecenijske.

Otac gospodina Šena, je u našoj zemlji završio fakultet, te postao ugledni profesor univerziteta u Kini.

Gospodin Šen, je pre više od trideset godina došao u našu zemlju, takođe radi studiranja. Nakon završetka studija, gospodin Šen je ostao u Republici Srbiji, kako bi razvio svoj privatni posao, uz istovremeno nastojanje da razvije i ojača srpsko-kinesko prijateljstvo, budući da potiče iz veoma ugledne i poštovane porodice.

Svojim poslovanjem gospodin Šen, omogućio je mnogim ljudima u našoj zemlji da se zaposle, dao je značajan doprinos razvoju naše privrede, ali i razvoju srpsko-kineskog prijateljstva.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SNIMAK TUČE NA ULAZU U GRČKU, KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Čak 10.000 Srba i Makedonaca čeka satima na prelazu Evzoni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track