UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Ubica se ruga državi već punih 15 meseci
Foto: Privatna Arhiva

ZLOČIN

UBISTVO JELENE MARJANOVIĆ: Ubica se ruga državi već punih 15 meseci

Crna Hronika -

Suprug ubijene pevačice, kako kaže za Kurir, još uvek ne gubi nadu da će ubica biti pronađen

BEOGRAD - Prošlo je tačno 15 meseci otkako je na nasipu u naselju Crvenka u Borči brutalno ubijena pevačica Jelena Marjanović, a monstrum koji je počinio ovaj zločin još uvek nije pronađen.

Suprug ubijene pevačice, kako kaže za Kurir, još uvek ne gubi nadu da će ubica biti pronađen.

- Traje i svaki je dan kao godina, ali ne gubim nadu. Ubica će biti pronađen i odgovaraće za ovo što je uradio. Odgovaraće za svaku suzu i neprospavanu noć mog deteta. Za bol koji nam je naneo - kaže Zoran Marjanović.

Podsetimo, pevačica je ubijena 2. aprila prošle godine kada je na nasip otišla sa suprugom i ćerkicom da trči.

U prvom trenutku verovalo se da je nesrećna žena kidnapovana, međutim njeno telo policija je pronašla sutradan u kanalu punom vode na nasipu. Policija je ispitala više od 300 osoba, mesto na kome je pronađeno telo pretraženo je više desetina puta, ali ubica do danas nije identifikovan i uhapšen.

Jelena Marjanović ubijena je s više udaraca tupim predmetom po glavi, a policija veruje da je zločin bio dobro isplaniran jer ubica za sobom nije ostavio mnogo tragova. Tokom istrage saslušani su i svi članovi porodice Marjanović koji su tvrdili da nemaju nikakve veze niti saznanja o ovom misterioznom zločinu.

Kurir / J. R.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track