Masovna tuča na Štrandu, 50 tuklo jednog tenejdžera

makljaža u novom sadu

Masovna tuča na Štrandu, 50 tuklo jednog tenejdžera

Crna Hronika -
Pojedini mediji su preneli da je povređeni mladić uboden nožem, ali to demantuju u PU Novi Sad, ističući da je zadobio teške telesne povrede

NOVI SAD - Na novosadskom kupalištu "Štrand", danas oko 15.45 sati došlo je do tuče više lica u kojoj je jedna osoba zadobila teške telesne povrede, potvrđeno je Tanjugu u službi za informisanje Policijske uprave (PU) Novi Sad.

Lice koje je povređeno je 1994. godište, a u PU Novi Sad kažu da će okolnosti pod kojima je došlo do tuče biti poznati nakon istrage, koja je u toku, o čemu će, kako je rečeno, javnost biti blagovremeno obaveštena. Pojedini mediji su preneli da je povređeni mladić uboden nožem, ali to demantuju u PU Novi Sad, ističući da je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma nosne kosti.

Teške povrede zadobio je P. R. (18) iz Veternika kojeg je grupa od oko 50 mladića tukla palicama po licu i rukama.On je zadobio višestruke prelome i smešten je na Kliniku za ORL, ali mu život nije ugrožen. Druga dvojica povređenih I. Č. (18) iz Novog Sada i N. T. (21) iz Leskovca zadobili su lakše povrede i pušteni su kući. Grupa od 50-tak huligana ga je jurila dok nije pao, a zatim su počeli da ga tuku, vikali su "ubij ga" i psovali spominjući mesto odakle je.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track