PORODIČNA TRAGEDIJA U SMEDEREVU: Otac sahranjen, sin (10) i dalje kritično
Foto: Privatna Arhiva

TUGA

PORODIČNA TRAGEDIJA U SMEDEREVU: Otac sahranjen, sin (10) i dalje kritično

Crna Hronika -

Dečak je s teškim povredama još uvek Univerzitetskoj dečjoj bolnici u Tiršovoj, gde je operisan i zadržan na odeljenju ortopedije

SMEDEREVO - Nikola P. (62) iz Smedereva, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, a njegov desetogodišnji sin K. P. teško povređen, sahranjen je juče na lokalnom groblju u Smederevu.

Nesrećnog Nikolu na večni put ispratili su porodica, rođaci i prijatelji, dok sin koji je povređen, kako saznajemo, i ne zna da mu je otac preminuo. Dečak je s teškim povredama još uvek Univerzitetskoj dečjoj bolnici u Tiršovoj, gde je operisan i zadržan na odeljenju ortopedije.

Saobraćajna nesreća dogodila se kod kasarne Vojske Srbije u naselju Carina kada je Nikola P., vozač kabrioleta „opel kadet“, prešao na levu stranu kolovoza. Najpre se sudario sa „mazdom“, koja je išla iz suprotnog smera, a potom se zakucao u banderu. Od siline udarca Nikola je ispao iz automobila, dok mu je sin ostao vezan na sedištu.

- Porodica još uvek ne zna šta je tačan uzrok tragedije. Više detalja biće poznato nakon policijskog izveštaja, ali i obdukcije, kada budu dobili rezultate - rekao je za Kurir jedan od poznanika nesrećne porodice.

On je nakon sahrane objasnio da dečak još uvek ne zna da mu je otac nastradao.

- Teško nam je, ali njegovo stanje sada je najbitnije - rekao je potreseni prijatelj, koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

Kurir / E. K.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track