UHAPŠEN NESAVESNI VOZAČ:Udario dečaka na biciklu i pobegao!
Foto: Shutterstock

IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU

UHAPŠEN NESAVESNI VOZAČ:Udario dečaka na biciklu i pobegao!

Crna Hronika -

SMEDEREVO - Dečak koji je vozio bicikl zadobio je teške povrede kad ga je u Ulici 4. jula u Smederevu udario „alfa romeo“. Kako nezvanično saznajemo, nesavesni vozač automobila pobegao je s mesta nesreće, a uhapšen je juče ujutro.

Udes se dogodio u ponedeljak oko 18 časova.

- Dečak se na biciklu spuštao iz Ulice 4. jula. U blizini pešačkog prelaza vozač je presekao krivinu na uglu s Ulicom Crvene armije, pokupio ga i odbacio. Nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu - priča očevidac nesreće.

Kako naš sagovornik napominje, ljudi koji žive u blizini istrčali su iz kuća jer je udarac bio strahovit.

- Okupilo se mnogo ljudi, koji su zvali Hitnu pomoć i policiju. Na mesto nesreće veoma brzo su došle četiri patrole. Utvrđeno je da je tablica otpala s automobila i ostala zakačena za bicikl, pa je odmah počela potera za vozačem. Automobil je nakon nekog vremena otkriven, ali ne i osobe koje su bile u njemu. One su uhapšene tek ujutro i sprovedene na saslušanje - kaže jedan od stanara iz te ulice.

Navodno, policija je utvrdila da je dete letelo čak sedam metara.

- Dečak je hitno transportovan u smederevski Urgentni centar, gde mu je pružena pomoć, i smešten je na odeljenje ortopedije - dodao je naš sagovornik.

Kurir / J. I.

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track