STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD ALIBUNARA: Troje poginulo u sudaru sa bagerom
Foto: Vladimir Milovanović

HOROR

STRAVIČNA SAOBRAĆAJKA KOD ALIBUNARA: Troje poginulo u sudaru sa bagerom

Crna Hronika -

Dragan Mladen, Vladimir Topić i Danijela Čolović, putnici u džipu „tuareg“, izgoreli su, dok su povređeni bagerista Dejan Maslovarić i njegov desetogodišnji sin

ALIBUNAR - Dragan Mladen (44), Vladimir Topić (37) i Danijela Čolović (42) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se preksinoć oko 23 časa dogodila između Vladimirovca i Banatskog Novog Sela, kod Alibunara.

foto: Vladimir Milovanović

Do udesa je došlo kada se džip „folksvagen tuareg“ stranih tablica velikom brzinom zakucao u bager. Od siline udarca džip se zapalio, a putnici koji su se nalazili u njemu su izgoreli, dok se bager prevrnuo.

- Dragan i Vladimir su iz Banatskog Novog Sela, a pretpostavlja se da je Danijela iz Dolova. Na bageru se nalazio Dejan Maslovarić (38) iz Vladimirovca sa desetogodišnjim sinom. Dečak i otac su povređeni, a putnicima iz džipa pomoći nije bilo - objašnjava naš izvor i dodaje:

Prevrnuo bager

- Uzrok nesreće još uvek nije poznat, ali se pretpostavlja da je reč o neprilagođenoj brzini. Mladen i Čolovićeva sedeli su napred, dok se Topić nalazio na zadnjem sedištu. Prizor je bio stravičan, oba vozila su potpuno uništena. Džip se kretao velikom brzinom kada se posle udarca prevrnuo bager težak nekoliko tona. Ostalo je udubljenje na putu.

foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, bagerista Maslovarić se sa sinom vraćao s posla.

- Dejan je bio kod nekog čoveka kome je nasipao šljunak bagerom. Inače je radio u jednoj firmi u Vladimirovcu. Niko ne zna zašto je poveo dete, a pretpostavlja se i da ga vozač „tuarega“ nije video i da se zato zakucao u bager. Ispituje se da li je bager bio osvetljen - dodao je izvor.

Prijatelji nastradalog Vladimira Topića skupili su snage da ispričaju šta se desilo.

- Vladimir je gledao utakmicu, a nakon toga je seo na svoj motor i odvezao se do sela. Očigledno je u kafiću sreo Dragana i tu devojku, pa je odlučio da se provoza s njima. Ispred kafića je ostao motocikl sa Vladinim stvarima i dokumentima - ispričali su oni.

Dete na lečenju u Beogradu

Kako navode, Vladimir ima sestru koja je stjuardesa i koja još uvek ne zna šta se dogodilo.

- Ona je na letu London-Dubai i još uvek joj nije javljeno da je ostala bez brata - kažu naši sagovornici.

Vozač bagera se nalazi na lečenju u bolnici u Pančevu, dok je sin prevezen na Institut za majku i dete u Beogradu.

- Dečak se nalazi na intenzivnoj nezi. Vitalno je stabilan, ali je zadobio nagnječenje mekih tkiva celog tela - rečeno je na Institutu.

Radio u Nemačkoj

MLADEN DOŠAO NA ODMOR

Dragan Mladen je, prema rečima meštana, godinama živeo u Nemačkoj, a pre nekoliko dana je došao na odmor.

- Njega je posle osmog razreda u Nemačku odvela baka, a kasnije je on tamo poveo i brata. Navodno, ima porodicu u Minhenu, ali ga ne znamo dovoljno. Pre nesreće je sedeo u kafiću s nekom devojkom, a kasnije im se pridružio i Topić. Popili su piće i uputili se dalje - pričaju meštani.

Kurir / Jelena Ivić

Foto: Vladimir Milovanović, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Go ko pištolj! Branko Ružić sebe predstavlja kao beskućnika!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track