NA CRVENOJ INTERPOLOVOJ POTERNICI Vozač bentlija bio u stalnom kontaktu sa visokim funkcionerom policije!
Foto: Printscreen Instagram, Zorana Jevtić

OZBILJAN PROPUST OBEZBEĐENJA PREDSEDNIKA SRBIJE

NA CRVENOJ INTERPOLOVOJ POTERNICI Vozač bentlija bio u stalnom kontaktu sa visokim funkcionerom policije!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Vozač "bentlija" koji je u subotu ujutru presekao kolonu u kojoj je bio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u stalnom je kontaktu sa jednim visokim funkcionerom policije.

"Dosadašnja istraga je pokazala da je Luka R. koji je upravljao automobilom pod dejstvom narkotika i naleteo na Vučićevu kolonu, u dnevnom kontaktu sa petoricom policajaca od kojih je jedan visoko pozicionirani policijski funkcioner", navodi list pozivajući se izvor blizak istrazi.

Kako piše "Blic", ispituju se i ostali kontakti Luke R, ali i dvojice njegovih saputnika - Miloša T. i Stevana D.

Istražitelje je, kako se navodi, posebno zabrinuo podatak da su jedan ili možda čak dvojica aktera incidenta bila pod istragom za najteža krivična dela.

"Istraga se vodila za svirepa i višestruka ubistva. Policija jedne od zemalja iz okruženja traži Luku R. zbog pucnjave u jednom noćnom klubu u kojem su ranjena trojica gostiju", navodi sagovornik lista.

"Večernje novosti" pišu da se radi o Luki Raduloviću za kojim je austrijska policija pre dva meseca raspisala potragu. On se, piše taj list, sumnjiči da se u jednoj bečkoj diskoteci sukobio sa dvojicom Čečena i da ih je ranio.

Luka R. na crvenoj Interpolovoj poternici, što uspešno skriva već neko vreme, a istražitelji sumnjaju da je on imao nečiju pomoć pa je tako uspevao da izmakne policiji.

List piše, pozivajući se na isti izvor, i da je Lika R. "na vezi" sa rođakom jednog od pripadnika "zemunskog klana" osuđenog za učešće u ubistvu premijera Zorana Djinđića.

Tanjug / Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track