KRVAVI EPILOG PORODIČNOG NASILJA: Deda u samoodbrani ubo ćerkinog momka
Foto: Dado Đilas

Drama u Rakovici

KRVAVI EPILOG PORODIČNOG NASILJA: Deda u samoodbrani ubo ćerkinog momka

Crna Hronika -

A. S. je momak Božine ćerke i on je prvi napao Božu. Povređeni mladić je sa ubodnom ranom prevezen u Urgentni centar, dok je Boža R. priveden u policijsku stanicu

BEOGRAD - Boža R. (67) iz Rakovice ubo je u samoodbrani nožem u stomak A. S. (30) nakon svađe koja se dogodila juče oko jedan sat ujutru.

Kako saznajemo, A. S. je momak Božine ćerke i on je prvi napao Božu. Povređeni mladić je sa ubodnom ranom prevezen u Urgentni centar, dok je Boža R. priveden u policijsku stanicu.

Komšije Bože R. kažu da ovo nije bio prvi put da mladić fizički napada Božu, da su prijavljivali nasilje i da je dolazila policija.

- Svako od nas imao je prilike da vidi kako A. S. iz čista mira napada Božu i šutira ga ispred zgrade - kaže za Kurir Božina komšinica i dodaje:

- Rekao je da je otišao da legne i da je oko jedan sat A. S. razvalio njegova vrata i skočio na njega. Davio ga je i gurao mu pesnicu u usta. U jednom trenutku je uzeo nož i hteo da ga ubode. Branio se i ne zna kako je uspeo da ga ubode u stomak, ali zna da bi ga A. S. sigurno ubio da se nije tako završilo - prepričava komšinica Božine reči.

Prema njenoj priči, Boži je glava bila krvava.

- Dekica i njegova ćerka, koja je 10 godina starija od A. S., godinama trpe nasilje jer su nemoćni da mu se suprotstave. Čula sam da A. S. ima već prijave za narkotike i nasilje. Boža je rekao policiji da A. S. u fioci drži travu i da je narkoman koga ne mogu da se oslobode. Inače, Boža je radio u GSP i sad je u penziji. On izdržava ćerku i tog mladića. Imali su stan, ali navukao im je na glavu zelenaše i ostali su bez stana - priča sagovornica Kurira.

Ona kaže da žele da podrže Božu.

- Svi ćemo svedočiti da je A. S. nasilnik koji je Božu tukao svakodnevno. Da nije uspeo da se odbrani, sigurna sam da bi ga manijak ubio - kaže naša sagovornica.

J. Rafailović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track