Najnovije vesti

ZORAN MARJANOVIĆ JECA U POLICIJI: Moja Jana, moja Jana... ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA!
Foto: Zorana Jevtić

ZORAN MARJANOVIĆ JECA U POLICIJI: Moja Jana, moja Jana... ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA!

Crna Hronika

BEOGRAD - Zoran Marjanović, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelena Krsmanović Marjanović nalazi se u stanju šoka i veoma je nervozan, saznaje Kurir od odlično obaveštenog izvora!

Marjanović je po hapšenju prevezen u Više javno tužilaštvo i određen mu je pritvor do 30 dana.

Kako Kurir saznaje, brani se ćutanjem, nervozan je i ponavlja "ćerka Jana, ćerka Jana. U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju pokojne supruge!

Podsetimo, 2. aprila 2016. godine, na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

On je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

foto: Kurir/Facebook

Nakon ubistva koje je potreslo Srbiju počele su da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

Kako je Kurir već pisao iz istrage su stizale potvrde da je najmanje jedan član familije znao ko je ubica a da je u celoj priči bila vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice koji su definitivno štitili nekog njima bliskog.

Ljiljana Stanišić

Pogledajte bonus video: KURIR TV VESTI UŽIVO: Strašno! Teroristički napad u Londonu! Goreli ljudi u metrou!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...