ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA: Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge, brani se ćutanjem i PONAVLJA SAMO DVE REČI
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

ODREĐEN MU PRITVOR DO 30 DANA: Zoran Marjanović uhapšen zbog ubistva supruge, brani se ćutanjem i PONAVLJA SAMO DVE REČI

Crna Hronika -

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene, saznaje Kurir.

Kako Kurir nezvanično saznaje on je prebačen u Više javno tužilaštvo i za njega je zatražen pritvor do 30 dana. Nakon saslušanja će biti prevezen u CZ.

foto: Dragan Kadić

Prema prvim saznanjima brani se ćutanjem, nervozan je i konstantno doziva ćerkicu i ponavlja "moja Jana, moja Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju pokojne supruge... VIŠE O TOME PROČITAJTE OVDE

foto: Dragan Kadić

Podsetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.

foto: Dragan Kadić

On je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

Zoranov otac: Jelenu je ubio tajkun, Zoranu je namešteno

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno".

Više o tome čitajte na linku ispod

ŠOK! OTAC ZORANA MARJANOVIĆA ZA KURIR! ZNAM KO JE UBIO JELENU: Bila u vezi sa tajkunom, taj moćnik ju je UBIO! Molim vas pomozite, UBIĆE ZORANA U ZATVORU!

foto: Vladimir Milovanović

On se na izlasku iz rijalitija pozdravio sa ostalim učesnicima i poručio im da se vraća za 10 dana.

- Idem brate, samo da završim sa novinarima, pa se vraćam. Pozdrav svima, vidimo se - rekao je Zoran.

Međutim, on je u međuvremenu uhapšen, a ta vest je stigla i do učesnika rijalitija. Naime, voditeljka je došla kod zadrugara kako bi im to saopštila, a nakon toga su svi ostali u šoku. VIŠE O TOME ČITAJTE OVDE

foto: Printskrin

Nakon ubistva koje je potreslo Srbiju počele su da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

SVE VERZIJE UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ PROČITAJTE OVDE

Kako je Kurir već pisao iz istrage su stizale potvrde da je najmanje jedan član familije znao ko je ubica a da je u celoj priči bila vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice koji su štitili nekog njima bliskog.

Pevačica je ubijena dok je džogirala nasipom u Borči. Poslednji ju je video suprug Zoran koji je sa ćerkom Janom ispratio Jelenu i gledao je dok mu nije nestala iz vidokruga.

Zoran je njen nestanak prijavio istog dana oko 20 sati, nakon čega je policija pokrenula potragu.

foto: Privatna Arhiva

Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a nakon toga i njeno telo, koje je odneto na obdukciju. Nekoliko metara dalje pronađeni su i njena patika, dukserica, šnala za kosu i tragovi krvi.

Obdukcijom je utvrđeno da Jelena nije seksualno napastvovana, te da je smrt nastupila 2. aprila između 16.30 i 17 sati, kao i da je ubijena tupim predmetom. Njoj je ubica zadao oko 20 udaraca po glavi i telu.

Dan kasnije, 3. aprila, na informativni razgovor su privedeni svi članovi porodice - Zoran, njegov otac Vladimir, a policija je razgovarala i sa Jeleninom majkom Zoricom Kramsnović, koja se sa ćerkom čula dan pre ubistva.

Kurir.rs/Ljiljana Stanišić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track