ZORANU MARJANOVIĆU HOĆE DA ODUZMU ĆERKU: Socijalna služba zapretila, dali mu rok od 8 dana!
Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva

saznajemo! mala jana ostala bez majke, a sad bi mogla i bez oca

ZORANU MARJANOVIĆU HOĆE DA ODUZMU ĆERKU: Socijalna služba zapretila, dali mu rok od 8 dana!

Stars -

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, mogao bi da ostane bez starateljstva nad ćerkom Janom (6) zbog „Zadruge“. Kako Kurir saznaje, on se požalio prijateljima da ukoliko ne bude poštovao odluku Centra za socijalni rad da u rijalitiju sme da ostane najduže osam dana, može da se suoči sa ozbiljnim problemom.

Iako je najavljen kao jedan od glavnih aduta ovog TV formata, Zoran će moći baš kratko da se zadrži pred kamerama jer su nadležni organi odlučili da mala Jana ne može dugo da bude odvojena od oca, koji je njen staratelj nakon smrti majke.

Jedini staratelj

Suprug pevačice koja je brutalno ubijena na nasipu u Borči 2. aprila prošle godine, pre skoro dva meseca, dogovorio se s producentima sve što je bilo potrebno za njegov boravak u novom rijalitiju. Prema prvobitnom planu, trebalo je da, kao i svi ostali učesnici, bude ravnopravan takmičar koji se, pored nedeljnog honorara, bori i za glavnu nagradu.

foto: Dragan Kadić

- Kako je Marjanović nakon ženine smrti postao jedini staratelj ćerke Jane, bio je u obavezi da obavesti nadležne da će duže vreme biti odsutan. Takođe, morao je da odredi privremene staratelje koji će brinuti o maloletnom licu. Zoran je predložio da njegovi roditelji Vladimir i Zorica brinu o Jani dok on bude u „Zadruzi“, ali zaposleni u Centru za socijalni rad u startu se nisu složili s tim. Nisu mogli ni da mu zabrane da ode u rijaliti jer nemaju takva ovlašćenja, ali su mu razdvojenost od ćerke ograničili na osam dana. Ukoliko bi Zoran prekršio njihovu naredbu, mogao bi da ostane bez starateljstva. Pre desetak dana javio je producentima za novonastali problem, pa su se dogovorili da u rijaliti uđe barem na nedelju dana. Ostavili su mu mogućnost da se vrati ukoliko uspe da se dogovori sa socijalnim radnicima o dužem odsustvu - priča izvor blizak Marjanoviću za Kurir.

Ne sme da govori

Pozvali smo Zorana pred useljenje u rijaliti, ali on nije smeo mnogo da govori o tome.

- Znate da mi je zabranjeno da pričam. Mogu samo da kažem da će, i ako izađem pre vremena, to biti zato što ne mogu dugo da izdržim bez Jane. Ona je mnogo vezana za mene, kao i ja za nju - izjavio je kompozitor.

Iz Gradskog centra za socijalni rad nisu odgovorili na pitanja koja smo im uputili u vezi sa ovim slučajem.

foto: Damir Dervišagić

Ona je uspela

ALEKSANDRA ZADRŽALA ĆERKU MAGDALENU

Jedina koja nije imala problem što ide u rijaliti a ima maloletno dete kome je jedini staratelj Aleksandra Subotić. Ona je pre ulaska u „Parove“ odredila da njen otac Karađorđe dobije privremeno starateljstvo nad njenom ćerkom Magdalenom, sa čim se složio i Centar za socijalni rad.

Zbog rijalitija one su nadrljale

MAJA I SINDI OSTALE BEZ STARATELJSTVA

foto: Damir Dervišagić

Maja Nikolić platila je najveću cenu zbog svog učešća u rijalitiju pre nekoliko godina, jer joj je sud, kao glavni argument za oduzimanje starateljstva nad sinom Lazarom, naveo tromesečni boravak na „Farmi“. Ona se nakon toga godinama borila za svoja prava, da bi tek nedavno uspela da povrati starateljstvo nad sinom, koga je dobila u braku s Vukom Kandićem.

foto: Damir Dervišagić

Takođe, i Ivana Stamenković Sindi imala je problem zbog takmičenja u „Velikom bratu“ 2009. godine. Naime, pevačica je posle izlaska nastavila borbu za starateljstvo nad ćerkom Petrom, koja je dodeljena ocu Nikoli Pavloviću, ali do danas nije uspela da je vrati. Ivanin bivši muž je na sudu, između ostalog, izneo kako se ona nedolično ponašala u rijalitiju.

foto: Kurir

Najbolji dodatak o kulinarstvu

foto: Kurir

DANAS U KURIRU POKLON DODATAK GURMAN: Puni ukusi kasnog leta

Ako volite zapečeni patlidžan s paradajzom, musaku s piletinom i povrćem, pastu kalabrija ili pastu od patlidžana, ne propustite današnji Kurir.

U dodatku Gurman sakupljeni su provereni recepti za slane specijalitete, ali i za poslastice kao što su čokoladna torta tortini, london-štangle ili reform-kocke.

Šta da učinite da spasete zagorelo jelo, kako sačuvati svežinu sira, kada je najbolje da posolite jelo ili kako je preporučljivo da kuvate povrće, samo su neke od dilema koje možete da rešite pomoću saveta iz današnjeg Gurmana.

Ne propustite najbolji dodatak o kulinarstvu!

foto: Kurir

(Kurir.rs/Ivan Ercegovčević/Foto: Dragan Kadić, Privatna Arhiva)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV UŽIVO: Ko je ubica sa Dedinja?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track