(VIDEO, FOTO) OVO JE DANIJEL, BOMBAŠ IZ KRALJEVA KOJI JE LIKVIDIRAN, SVE UŽIVO PRENOSIO NA FEJSBUKU: Vidimo se u čitulji! Danas vas dižem u vazduh, ološi raspali!
Foto: Printscreeen Facebook

(VIDEO, FOTO) OVO JE DANIJEL, BOMBAŠ IZ KRALJEVA KOJI JE LIKVIDIRAN, SVE UŽIVO PRENOSIO NA FEJSBUKU: Vidimo se u čitulji! Danas vas dižem u vazduh, ološi raspali!

Crna Hronika -

Bombaš Danijel L. iz Kraljeva koji je likvidiran posle neuspšenih pregovora sa policijom, uživo je prenosio dramu koja se odvijala sinoć u njegovoj kući.

Svakodnevno je objavljivao pretnje policiji i uz psovske i uvredljive poruke najavio da će im se osvetiti i da im nikada neće oprostiti što su ga "strpali" na robiju 10 godina!

Sinoć je ušao u kuću, u kojoj je bilo oko 10 ljudi, među kojima i jedna beba i krenuo da aktivira bombu, Policija ga je sprečila i upucala da bi sprečila krvoproliće.

foto: Printscreeen Facebook

"-Halo jel to 92. -Jeste,izvolite. -Telefon mi nesto prekida, najbolje je da svratim kod vas. Budite strpljivi, dolazim sigurno", napisao je pre dva dana.

On je danima u svojim statusima najavljivao da će baciti bombu na policiju, kao i da "vraća devedesete".

"Sinoc su ceo SUP opkolili. Uplasile se pi*ke da cu da dođem. Doći ću homosi, samo nećete da me vidite kad vam budem prišao. Za vas sam duh mamu vam je*em. Duh koji će da vas raznese. Ni vojska ni tenkovi neće da vam pomognu mamu vam je*em. Vraćam devedesete unazad. Nisu umrle 90-e. Je*em vam majke i decu", između ostalog je napisao Danijel.

foto: Printscreeen Facebook

U ponedeljak, 25. septembra oprostio se i od svoje devojke. Uz reči izražavanja ljubavi prema njoj, on je napisao i da mu je ona sve i da je spreman da da život za nju.

"Znala je moju dušu, znala je da je volim i da joj praštam sve. A nije znala da sam bio spreman život svoj da dam za nju. Ona je moje sve. Ali ova prokleta sudbina će da nas rastavi. Moje odluke su sasvim jasne, odlučio sam to šta sam odlučio i u tome niko ne može da me spreči jer ja se živ ne predajem.

P.S. Bejby... Ako postoji život posle smrt, voleću te i tad", oprostio se Danijel od devojke, koja mu je odgovorila da će uspeti da ga spreči u tome, na šta je on rekao da joj to neće poći za rukom i da mu život u zatvoru ne treba bez nje.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZAPALIO PORŠE I PRETI DA ĆE SE SAM SEBE SPALITI ZBOG VLASTI SNS: Pogledajte šta je ogorčeni Beograđanin poručio državnom vrhu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja