Najnovije vesti

NEZAPAMĆENA DRAMA U KRALJEVU: Pretio da će pobiti policajce i razneti se kašikarom u kući sa bebom i 4 dece, a potom likvidiran
Foto: Facebook Printscreen

Pregovarač nije uspeo da ga nagovori da se preda

NEZAPAMĆENA DRAMA U KRALJEVU: Pretio da će pobiti policajce i razneti se kašikarom u kući sa bebom i 4 dece, a potom likvidiran

Crna Hronika

KRALJEVO - Pripadnici policije u Kraljevu su u blizini autobuske stanice pokušali da uhapse D. J. (32), saopštio je jutros MUP.

 

On je trebalo da bude uhapšen zbog pretnji da će baciti eksplozivnu napravu na policijsku stanicu u ovom gradu, ali i sumnje da je u prethodnih nekoliko dana izvršio više teških krađa.

 

Međutim, D. J. je tom prilikom izvadio ručnu bombu i zapretio da će je baciti na policajce. Pripadnici MUP-a su kasnije uspostavili kontakt putem mobilnog telefona sa D. J., ali uprkos pregovorima, on nije želeo da se preda.

foto: Printscreeen Facebook

Nakon toga policijski službenici su locirali kuću u Ulici Božidara Milunovića, gde se sa bombom skrivao osumnjičeni D. J., a u objektu se, u tom trenutku, nalazilo još deset osoba, među kojima i jedna osamnaestomesečna beba i četvoro dece od 6 do 13 godina. Tu je bila i njegova petnaestogodišnja devojka.

Pošto je pretio da će baciti bombu, pripadnici policije su bili primorani da upadnu u kuću, a D. J. je tada pokušao da istu aktivira, zbog čega su ga policajci lišili života.

 

Jedan od policijskih službenika je prisebnom i brzom intervencijom uspeo je da dođe do D. J., pre nego što je bacio bombu, i tako spreči daleko veću tragediju u kojoj su mogla da stradaju deca i ostali prisutni u kući.

 

(Kurir.rs/EPK/Foto: Facebook printscreen)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ZAPALIO PORŠE I PRETI DA ĆE SE SAM SEBE SPALITI ZBOG VLASTI SNS: Pogledajte šta je ogorčeni Beograđanin poručio državnom vrhu!

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...