(KURIR TV) NASTAVAK SUĐENJA TANJI MAHUD ZA SMRT BEBE: Optužena za svirepo ubistvo 8-mesečne ćerkice Anje s nanogicom došla u sud
Foto: Vladimir Šporčić

Brani se sa slobode

(KURIR TV) NASTAVAK SUĐENJA TANJI MAHUD ZA SMRT BEBE: Optužena za svirepo ubistvo 8-mesečne ćerkice Anje s nanogicom došla u sud

Crna Hronika -

BEOGRAD - Pred Višim sudom u Beogradu, u Katanićevoj ulici, danas je nastavljeno suđenje Tanji Lakić Mahud (38), optuženoj za svirepo ubistvo osmomesečne ćerkice Anje.

OPTUŽENA MAJKA TANJA: Ćerkicu Anju od 8 meseci ubila pa zamotala u najlon kesu

foto: Vladimir Šporčić

Mahudova je u sud došla od kuće s nanogicom, pošto joj je sud prethodno ukinuo pritvor i odredio kućni, koji je tražila kako bi bila sa starijom ćerkom.

foto: Privatna Arhiva

Vidno promenjenog izgleda, optužena je u sud u Katanićevoj došla u dugom crnom ponču i lica zaklonjenog naočarima, a u trenutku kada je s braniocem prilazila ulaznim vratima suda stavila je i crnu kapuljaču preko glave.

foto: Vladimir Šporčić

Tanja je na prethodnim ročištima, početkom godine, tražila od sudije da joj ukine pritvor i da joj ga zameni kućnim pritvorom, što je i učinjeno.

- Molim vas da mi zamenite pritvor kućnim pritvorom, što zbog mog zdravstvenog stanja, što zbog moje ćerke, što zbog mojih starih roditelja - rekla je Tanja, dok je njen advokat smatrao da treba da joj se ukine pritvor jer više ne postoji uznemirenje javnosti.

foto: Vladimir Šporčić

Jedan od veštaka-psihologa svojevremeno je istakla da je Tanja pasivno-agresivna ličnost sa tendencijom zloupotreba psihoaktivnih supstanci, dok je psihijatar istakao da ostaje pri svojim ranijim nalazima i mišljenjima, osim kod predloga za izricanje mere obaveznog lečenja od narkomanije.

Podsetimo, Više tužilaštvo u Beogradu optužilo je Tanju Lakić Mahud (37) za ubistvo svoje osmomesečne bebe, čije je beživotno telo pronađeno na terasi stana zamotano u najlonsku kesu.

Lakićeva se optužnicom tereti za krivično delo teško ubistvo, precizirali su u tužilaštvu. Za to krivično delo po zakonu je zaprećena kazna od najmanje 10 do 40 godina zatvora.

Ova žena je uhapšena nakon što je policija na terasi njenog stana u Južnom bulevaru pronašla beživotno telo ćerkice Anje, zamotano u najlonsku kesu. Po stanju njenog beživotnog tela, ona je na balkonu provela nekoliko dana, preneli su mediji.

(Kurir.rs/EPK/Foto: Vlada Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Da li su ovo ključni dokazi protiv Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track