UBISTVO OSMOMESEČNE BEBE: Čedomorka kačila gole slike bivšeg muža
Foto: Vladimir Šporčić

Optužena za ubistvo ćerke maltretira muža

UBISTVO OSMOMESEČNE BEBE: Čedomorka kačila gole slike bivšeg muža

Crna Hronika -

Tanja Lakić Mahud nekadašnjem suprugu slala uznemirujuće poruke i mejlove

BEOGRAD - Tanja Lakić Mahud, koja je optužena za ubistvo osmomesečne ćerke Anje u septembru 2015, odmah po prelasku u kućni pritvor u julu ove godine počela je da uznemirava bivšeg supruga Plasida Mahuda mejlovima i porukama.

Ove tvrdnje je na jučerašnjem suđenju Lakićevoj iznela advokatica njenog bivšeg muža. Kako je advokatica Slavica Nešić navela, protiv Lakić Mahud prva krivična prijava podneta je 13. jula.

Lažni profil

- Ona je mužu slala poruke, mejlove, uznemiravala ga. Napravila je lažni profil na Instagramu na koji je okačila Plasidovu fotografiju u donjem vešu, a sliku je okačila i na profil teretane u koju je on učlanjen. Naredna krivična prijava protiv nje za nasilje u porodici biće podneta u ponedeljak - rekla je advokatica.

Tanja Lakić je na ovo burno odreagovala, zatraživši reč.

- Sudija, ovo ništa nije tačno, samo sam mu tražila moju zdravstvenu knjižicu - kazala je Lakićeva.

foto: Privatna Arhiva

Sudija Bojan Mišić prekinuo je raspravu, istakavši da ove činjenice nisu važne za postupak koji se vodi protiv Tanje Lakić Mahud.

Na jučerašnjem suđenju svedočili su veštaci Branimir Aleksandrić, Anđelka Spasić i Dušan Keckerović. Veštak Aleksandrić istakao je da je veštačenjem utvrđeno da je malena Anja smrtonosu dozu metadona primila odjednom.

Dala smrtonosnu dozu

- Kako je optužena pre, tokom i nakon trudnoće koristila metadon, važno je reći da se iz organizma izlučuje samo jedan procenat leka. Taj deo ne izaziva poremećaje kod beba. Dete je odjednom primilo smrtonosnu dozu metadona, a do zaključka smo došli na osnovu toga što je u bebinim organima nađen visok nivo leka, a mali deo njegovih metabolita - rekao je Aleksandrić i dodao da je beba u dužem periodu primala visoke doze metadona.

J. Ivić - Foto: Vladimir Šporčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) NASTAVAK SUĐENJA TANJI MAHUD ZA SMRT BEBE: Optužena za svirepo ubistvo 8-mesečne ćerkice Anje s nanogicom došla u sud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track