(FOTO) NEZAPAMĆEN NAPAD NA POLICAJCE JUTROS U SAVSKOJ: Vozač BMW (20) prvo im nudio mito, a kad su odbili kolima krenuo na njih, pa ih pesnicama udarao u glavu!
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

Hapšenje u centru Beograda

(FOTO) NEZAPAMĆEN NAPAD NA POLICAJCE JUTROS U SAVSKOJ: Vozač BMW (20) prvo im nudio mito, a kad su odbili kolima krenuo na njih, pa ih pesnicama udarao u glavu!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Policija je danas u Beogadu uhapsila dvadesetogodišnjeg D.Z. zbog napada na službeno lice u vršenju dužnosti i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

Policajci su jutros u Savskoj ulici zaustavila „BMW X6“, a prilikom legitimisanja osumnjičeni im je ponudio novac kako bi odustali od dalje kontrole.

Nakon što su policajci to odbili, D.Z. je pokrenuo vozilo kako bi pobegao.

foto: MUP Srbije

Dvojica policijskih službenika su krenuli da ga zaustave, a on ih je, dok je automobil bio u pokretu, više puta uradio pesnicom u glavu kako bi ih izgurao iz vozila.

Obojica su tom prilikom povređena, ali su uspeli da spreče bekstvo osumnjičenog. Prilikom pregleda vozila pronađen je pištolj za koji osumnjičeni nije imao dozvolu.

Proverom je utvrđeno da je za D.Z. raspisana sudska potraga zbog ubistva u pokušaju, jer se sumnja da je u aprilu ove godine u Vinči ispalio više hitaca u 32-godišnjeg mladića i ranio ga u stomak.

Osumnjičenom D.Z. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sproveden Višem javnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju MUP.

(Kurir.rs/Fonet/Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Da li je posle Jelenine sahrane, govor tela odao Zorana Marjanovića?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track