Najnovije vesti

NE PUŠTAJTE MARJANOVIĆE BLIZU MENE! Ovaj vapaj Jelenine majke sa samrtne postelje svi pamte
Foto: Privatna Arhiva

Polako se slažu kockice

NE PUŠTAJTE MARJANOVIĆE BLIZU MENE! Ovaj vapaj Jelenine majke sa samrtne postelje svi pamte

Crna Hronika

BEOGRAD - Samo da mi kažu ko je ubica, da u miru mogu da odem sa ovog sveta. On je ubio moje dete, šta ako je i Jana u opasnosti ili bilo ko drugi... - ovako je pre nešto više od godinu dana, na samrtnoj postelji, govorila teško bolesna Zorica Krsmanović, majka svirepo ubijene pevačice Jelene Marjanović. 

MAJKA JELENE MARJANOVIĆ NA SAMRTI: Umreću, neću znati ko je ubio Jelenu

foto: Stefan Jokić

Zorica Krsmanović preminula je prošle godine ne saznavši ono za šta je, kako je sama govorila, živela i mesecima čekala - istinu o tome ko joj je ubio ćerku jedinicu.

SENZACIONALNO: Ubica Jelene Marjanović se viđa sa njenim mužem Zoranom!

foto: Stefan Jokić, Privatna Arhiva

Ona je u to vreme, u bolnici, govorila da ne želi da zna za Marjanoviće, odnosno da ne bi volela da ih vidi u bolnici.

- Zorica je jasno stavila do znanja da ne želi da vidi nikoga od Marjanovića, osim zeta Zorana i unuke Jane - potvrdio je tada Kuriru izvor iz bolnice dodajući da joj nedostaje unučica.

Danas, na groblju u Borči, porodica Krsmanović dala je pokojnoj Zorici godišnji pomen, na koji nije došao niko iz familije Marjanović. U trenutku kada je njen zet Zoran u pritvoru kao glavnoosumnjičeni za zversko ubistvo Jelene, koje već godinu i po dana zaokuplja pažnju srpske javnosti, teško da bi se išta drugačije moglo i očekivati. 

foto: Nebojša Mandić

- Poslednja želja mi je da saznam ko je monstrum koji mi je ubio ćerku jedinicu - rekla je prošle jeseni Zorica za Kurir.

foto: Nebojša Mandić

- Ne znam ko može, zato molim sve koji mogu da pomognu, da mi otkriju ko mi je ubio mog anđela, moju Jecu. Ne interesuje me nikakvo suđenje jer ga, sigurna sam, ne mogu dočekati. Samo da mi kažu ko je ubica i da u miru mogu da odem s ovog sveta. On je ubio moje dete...

foto: Nebojša Mandić

Ako postoji drugi svet, idem kod moje ćerke. Ali kako ću pred nju, a da ne mogu da joj kažem da je Jana sigurna jer je ubica uhvaćen - pričala je neutešna Zorica govoreći u tom trenu da joj snagu daje želja da dočeka da ubici pogleda u oči.

- Samo da ga vidim, da vidim ko je imao snage da ubije onakvo dete, koje ni mrava nije zagazilo. Dete koje je uvek pomagalo drugima. Odmalena je iznosila hranu iz naše radnje i kuće da da deci na ulici da jedu. Ne mogu pred nju sa sumnjom da će njeno ubistvo proći tek tako i da niko neće odgovarati. Kako da joj kažem: Sine, ne znam ko te ubi - kaže Zorica.

Zoricu je pred smrt u bolnici od Marjanovića posećivao samo zet Zoran.

"Eno ga, sad moli Jeleninu majku za oproštaj. Sebe krivi za njenu smrt", samo je jedan od komentara koje su pacijenti na VMA razmenjivali u septembru 2016. godine, svaki put kad bi videli udovca ubijene pevačice kako kleči i plače pored kreveta njene teško bolesne majke.

ZORAN PLAKAO NA KOLENIMA KRAJ TAŠTINE POSTELJE: Marjanović molio za oproštaj Jeleninu majku na samrti!

Nisu zaostajali komentari poput: "Ma on ju je sigurno ubio" ili "Vidi kako ga ubija savest", ali je činjenica da svakodnevni susreti Zorice Krsmanović i Zorana Marjanovićanikoga od prisutnih na VMA nisu ostavljali ravnodušnim.

Slika teško bolesne žene koja jedva govorila, a koju je svaki put iskreno obradovala poseta zeta koji nije mogao da zadrži suze, potresla je čak i one najostrašćenije u komentarima. "Zoki moj, kada si ti došao, sunce me ogrejalo", govorila je Zorica Krsmanović dok ju je zet držao za ruku. Zoran je tašti doneo i slike unuke Jane, za koju se ona stalno raspitivala.

(Kurir.rs/E.K./EPK/Foto: Privatna arhiva)

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Da li je govor tela odao Zorana Marjanovića? Pogledajte kako je ponašao muž ubijene pevačice u intervjuu koji je dao posle sahrane!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...