PRETI MU 40 GODINA ROBIJE: Mazga ubio ženu i taštu u kolima, ćerkicu ranio
Foto: Privatna Arhiva

Optužnica protiv Gorana Petrovića

PRETI MU 40 GODINA ROBIJE: Mazga ubio ženu i taštu u kolima, ćerkicu ranio

Crna Hronika -

Goran Petrović okrivljen je da je 4. maja na putu Bujanovac-Končulj kod sela Turija hicima iz pištolja ubio suprugu Jovanu i taštu Dušicu Ivanović

VRANJE - Više javno tužilaštvo u Vranju podiglo je optužnicu protiv Gorana Petrovića Mazge (25) iz Pasjana kod Gnjilana zbog ubistva supruge Jovane (21) i tašte Dušice Ivanović (42). Od rikošetiranog metka tada je ranjena njegova dvogodišnja ćerka K. P.

Petrović se tereti zbog dvostrukog ubistva, nedozvoljenog nošenja vatrenog oružja i neovlašćenog držanja narkotika. Pod optužnicom je i taksista Saša Cvetanović, koga tužilaštvo tereti za pomoć počiniocu posle izvršenog dela.

- Višem sudu je predloženo da zbog teškog ubistva Goranu Petroviću izrekne jedinstvenu kaznu od 40 godina. Vozaču taksija iz Bujanovca preti dve i po godine robije - izjavila je za medije viši javni tužilac iz Vranja Danijela Trajković.

Goran Petrović okrivljen je da je 4. maja na putu Bujanovac-Končulj kod sela Turija hicima iz pištolja ubio suprugu Jovanu i taštu Dušicu Ivanović.

One su bile u „mercedesu“, a rikošetirani metak pogodio je K. P. (2), ćerkicu dvostrukog ubice i njegove žrtve, koju je Petrović ostavio s leševima majke i bake. Posle gotovo mesec i po dana begunac je uhapšen 15. juna uveče u Predejanu. U hapšenju su učestvovali pripadnici Žandarmerije i vranjska policija. Kod njega je tada pronađen pištolj s metkom u cevi.

Kurir / J. I.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track