(FOTO) STRAVA I UŽAS NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Prevrnuo se šleper, vozača iz smrskane kabine vatrogasci izvlačili sat vremena!
Foto: M. M.

Nadomak Draževca

(FOTO) STRAVA I UŽAS NA AUTO-PUTU KOD NIŠA: Prevrnuo se šleper, vozača iz smrskane kabine vatrogasci izvlačili sat vremena!

Crna Hronika -
1 / 3 Foto: M. M.

NIŠ - P. K. (48) vozač kamiona beogradske transportne firme „Unitrag Pižon“ pravim čudom je preživeo tešku saobraćajnu nezgodu koja se dogodila danas u 11.20 sati na autoputu Beograd - Niš kod sela Draževac.

Do nezgode je došlo kada je kamion koji se kretao iz pravca Niša iz još neutvrđenih razloga sleteo s kolovoza, udario u podvožnjak a zatim se prevrnuo na bok.

foto: M. M.

Od siline udarca kabina kamiona je potpuno uništena, a vozač je ostao priklješten pa je vatrogascima bilo potrebno više od sat vremena da ga koristeći hidraulične makaze, izvuku iz gomile zgužvanog metala.

Hitna pomoć je vozača prebacila u niški Klinički centar, a kako je saopštio direktor Urgentnog centra Miodrag Lazić on je ozbiljno povređen ali nije životno ugrožen.

foto: M. M.

- Pacijent je zadobio prelom leve noge, veliku posekotinu na glavi ali nije vitalno ugrožen – kazao je Lazić.

foto: M. M.

Uzroci nezgode se utvrđuju. Na istom mestu 29. decembra prošle godine na potpuno isti način došlo je do udesa u kojem je stradalo četvoro migranata a veći broj je povredjen.

(Kurir.rs/D. K./Foto: M. M.)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ekskluzivni snimak horora u Knez Mihailovoj! Pogledajte kako je čovek gazio ljude kolima u centru Beograda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track