AFERA KANTRIMEN! ŠOK ISPOVEST OCA LUKE JOVANOVIĆA: Zašto je Snežana Divac sanjala moje dete?
Foto: Dragana Udovičić, MUP

MISTERIJA

AFERA KANTRIMEN! ŠOK ISPOVEST OCA LUKE JOVANOVIĆA: Zašto je Snežana Divac sanjala moje dete?

Crna Hronika -

Bojan Jovanović, otac Luke Jovanovića (21), kog je 2014. na Brankovom mostu „kantrimenom“ usmrtio Marko Milićev, na vest da bi Milićev mogao uskoro da bude na uslovnoj slobodi, kaže za Kurir da mu nije bitno to koliko činjenica da se još uvek ne zna puna istina.

Bojan je, kako kaže, i dan-danas uveren da je neko iz njemu nepoznatog razloga pokušao da sakrije detalje nesreće.

Zašto kriju istinu

- Ne znam da li je neko pokušao da sakrije nečiju vezu ili dete, ali činjenica je da su ostale nerazjašnjene stvari. Tome u prilog ide i to pojavljivanje Snežane Divac, koja je došla i rekla nam da je sanjala Luku. Zašto bi ona sanjala Luku? Prošlo je ovoliko vremena, a ja njenu decu nisam sanjao. Donela mi je knjigu i na tome sam joj zahvalan, lep gest. Ne znam, sve mi je to vrlo čudno - objašnjava Jovanović.

Kurir je juče pisao da bi Milićev uskoro mogao da se nađe na slobodi jer su mu istekle dve trećine kazne od četiri i po godine zatvora. Bojan dodaje da nema ništa lično protiv Milićeva i njegovog izlaska s robije i da je malo verovatno da će se ikada sresti, ali ako se to desi, za njega ima nekoliko pitanja.

- I danas sumnjam da je Marko vozio taj automobil, jer on nije pronađen niti se zna ko je njegov vlasnik. Država nije uradila ništa na tome da se sazna puna istina. Ako se ikada sretnemo ili ako mu proradi savest, pa me pozove telefonom, voleo bih da ga pitam ko je vozio automobil i čiji je, jer to su pitanja na koja ni danas nemam odgovor - rekao je Jovanović.

Nemam šta da praštam

Na pitanje kako bi reagovao da mu neko kaže punu istinu, da li bi mogao da oprosti, odgovara da nema šta kome da oprosti.

- Desilo se nešto što je moglo svakome da se desi. Strašno je to što neko može da sakrije detalje slučaja u kom je stradao jedan mlad život i to što u ovakvom slučaju pravda nije zadovoljena - zaključuje Bojan Jovanović.

Godišnjica Lukine smrti

ČUDNO I VREME UDESA DIVČEVE ĆERKE

Bojan kaže da je čudno i to što je te večeri kada je Luka preminuo bilo jako nevreme, koje su nazvali „Luka“.

- Sećam se da je grmelo iznad Hrama Svetog Save. Čudno je i to što je ćerka Snežane i Vlada Divca imala saobraćajku na godišnjicu Lukine smrti. Evo, pričamo o izlasku Milićeva iz pritvora, a sutra idem sinu na grob jer su zadušnice. Verujem da postoji viša sila koja nekima neće dati mira dok se ne sazna puna istina - uveren je Jovanović.

foto: Kurir

Kurir / Jelena Rafailović

Foto: Dragana Udovičić, MUP

POGLEADAJTE BONUS VIDEO.

AFERA KANTRIMEN! ŠOK ISPOVEST OCA LUKE JOVANOVIĆA: Zašto je Snežana Divac sanjala moje dete?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track