SAMO JE OSETIO DA NEŠTO STRUŽE ISPOD AUTA: Detalji stravične nesreće, evo šta kaže Tonijev otac o zgaženom čoveku
Foto: Dragan Kadić

SAMO JE OSETIO DA NEŠTO STRUŽE ISPOD AUTA: Detalji stravične nesreće, evo šta kaže Tonijev otac o zgaženom čoveku

Crna Hronika -

Hrvatski pevač Toni Cetinski danas je u Rovinju pregazio čoveka svojim automobilom. Čovek je preminuo, a državni organi utvrđuju da li je već ležao na ulici ili je stajao kada je Toni naišao.

Nesreća se desila u Pustoj ulici u Rovinju, koja je jednosmerna i koja nije prilagođena za brzu vožnju. Mirko Cetinski, otac Tonija Cetinskog rekao je za portal Glas Istre sledeće:

- Toni je u šoku. Kad je došao iza ugla, osetio je da nešto "struže" ispod auta. Čovjek je ležao na drumu i očito ga nije video, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Toni na tom mestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu - rekao je na mestu nesreće potreseni Mirko Cetinski.

Podsećamo, Rovinjskoj policiji je oko 14 sati javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke mercedes, kojim je upravljao Toni Cetinski, udario u telo muškarca koji je ležao na putu.

Potreseni pevač je posle tragedije izjavio da nije odgovoran za nesrećni slučaj koji se dogodio u Rovinju.

- Potresen sam i nema reči kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može da proživi - kazao je šokirani Toni.

- Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na ulici kada je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju i piju vino - kazao je očevidac nesreće.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Mama je otišla da trči i nestala je u travi! Ovo je rekla mala Jana o ubistvu pevačice Jelene Marjanović!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track