POLICIJA TRAGA ZA UBICOM MARTINA JANUŠEVA: Za ubistvo u Skoplju osumnjičen napadač u sivom duksu!
Foto: PrintScreen

ZLOČIN

POLICIJA TRAGA ZA UBICOM MARTINA JANUŠEVA: Za ubistvo u Skoplju osumnjičen napadač u sivom duksu!

Crna Hronika -

Makedonska policija traga za dvojicom napadača koji su u petak uveče u Skoplju ubili nekadašnjeg fudbalera Martina Januševa. Navodno, policiji je prijavljeno da je jedan od ubica nosio sivi duks kada je prišao mladiću i ispalio mu hice u grudi i vrat.

Za sada je poznato da je sportista ispred stana u naselju Aerodrom trebalo da se nađe s prijateljem. Kako je medijima ispričao otac Januševog druga, mladići su se dogovorili da se sretnu ispred zgrade.

- Čuli su se telefonom, trebalo je da se nađu. Moj sin je malo kasnio, inače bi i on bio ubijen - rekao je fudbalerov komšija.

On je u izjavi imao samo reči hvale za pokojnog Martina Januševa.

- Poznajem ga, od njega nema mirnijeg deteta - ispričao je ovaj čovek.

Podsetimo, dvojica napadača ispalila su nekoliko metaka u bivšeg fudbalera. Postojale su indicije da je reč o jednom muškarcu kog je Janušev poznavao, a koji je blizak kriminalnim krugovima. Prema medijskim navodima, reč je o osobi koja je odležala višegodišnju zatvorsku kaznu zbog težih krivičnih dela. Janušev je nakon napada hitno prebačen u bolnicu, a nakon 40 minuta reanimacije proglašen je mrtvim. Motiv zločina za sada nije poznat.

Kako su mediji preneli, Janušev je igrao za makedonski klub Lokomotiva, a pre toga je nastupao u mađarskim timovima. Nedavno je odustao od bavljenja fudbalom i posvetio se kik-boksu.

J. I. - Foto: PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track