(FOTO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U RUMI, MAJKA SE ŽRTVOVALA ZA SINA: Gurnula ga da ga spase, ubila je bandera
Foto: Marina Lopičić

Kamion udario u ulični stub i oborio ga

(FOTO) NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U RUMI, MAJKA SE ŽRTVOVALA ZA SINA: Gurnula ga da ga spase, ubila je bandera

Crna Hronika -

Nada Mitić (48) iz Putinaca poginula je pred svojom kućom kada je M. P. (47) udario kamionom u ulični stub i oborio ga

RUMA - Nada Mitić (48) iz Putinaca kod Rume poginula je pred svojom kućom juče ujutru, kada se kamiondžija M. P. (47) zakucao u banderu, koja je potom pala na nju. Nesrećna žena je u poslednjem trenutku uspela da odgurne sina u stranu i spase mu život.

foto: Marina Lopičić

Stravična nesreća dogodila se na lokalnom putu između Pećinaca i Inđije oko osam sati ujutru, kada je vozač kamiona izleteo u krivini i zakucao se u električni stub ispred kuće Mitića.

Drugi udes

Nezapamćenoj tragediji prethodila je druga saobraćajka koja se dogodila na istom mestu. Nesrećna žena je, ironijom sudbine, izašla na ulicu s komšijama i jednim od trojice svojih sinova kako bi pomogli vozaču koji je sleteo s puta.

foto: Marina Lopičić

- Dok su pružali pomoć povređenom, iz pravca Inđije je iznenada naleteo kamion. Vozač je verovatno pokušao da izbegne direktan sudar sa olupinom vozila, zbog čega je naglo skrenuo desno i skucao se u banderu. Videvši u sekundi da će telefonski stub pasti, Nada je stigla samo da odgurne svog sina, koji je stajao pored nje, i tako mu spase život. Nažalost, ona nije imala sreće i bandera je pala pravo na nju - ispričao je za Kurir izvor iz istrage.

Vozač bio pijan

Očevici nesreće juče su tvrdili da je policija utvrdila da je vozač kamiona bio pijan.

foto: Marina Lopičić

- Šokirani smo. Da ovako nastrada na kućnom pragu. Kad je videla da pada bandera, stigla je da pomisli samo na sina, kome je spasla život. Čuli smo da je vozač kamiona imao preko dva promila alkohola u krvi - ispričao je meštanin.

Sledi saslušanje

VOZAČ ZADRŽAN U POLICIJI

Vozaču kamiona M. P (37) određeno je zadržavanje od 48 sati, nakon čega će biti saslušan u Višem tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici. Kako Kurir saznaje, protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

(Kurir.rs/I. M./Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja