UDES U SMEDEREVSKOJ PALANCI ODNEO DVA ŽIVOTA: Vozaču tojote jaris preti 12 godina robije?
Foto: Privatna Arhiva

ISTRAGA

UDES U SMEDEREVSKOJ PALANCI ODNEO DVA ŽIVOTA: Vozaču tojote jaris preti 12 godina robije?

Crna Hronika -

Miljan Đukić (22) iz Smederevske Palanke, vozač „tojote“ u kojoj su prekjuče poginuli Miloš Šiljak (16) i Pavle Orlović (16), suočiće se s krivičnom prijavom za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saznaje Kurir.

Đukić je u nesreći koja se dogodila u Ulici kralja Petra u Smederevskoj Palanci i sam povređen, dok je njegov maloletni brat F. Đ. (16), koji je bio na mestu suvozača, pušten na kućno lečenje. Kako Kurir saznaje, policija po preporuci lekara još nije saslušala Đukića i on se i dalje nalazi u bolnici zbog nekoliko preloma koje je zadobio.

- Istragu trenutno vodi Osnovno tužilaštvo u Velikoj Plani. Nakon saslušanja vozača, ali i drugog maloletnog preživelog putnika iz „tojote“, kao i alko-testa i toksikoloških analiza, biće poznato da li će istraga preći u nadležnost Višeg tužilaštva. Ukoliko se utvrdi da je Đukić u trenutku nesreće bio pijan, suočiće se s optužbama za koje je predviđena kazna zatvora do 12 godina - objasnio je za Kurir izvor iz istrage.

Dvojica tinejdžera, koja su poginula na zadnjem sedištu „tojote“, koja se najverovatnije usled neprilagođene brzine zakucala u banderu pored puta, a potom prevrnula na krov, sahranjena su juče.

I. M. - Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Krvničko prebijanje u Borči, Tužilaštvo ostalo nemo na ove snimke!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track